OGLASIO SE JARAMAZ PO PITANJU TUŽBE: Da li Partizan ima luksuz da plaća? Lepo skretanje pažnje...

10:07 | 23-05-2024

Košarka 0

Haos u redovima crno-belih.

alo
Marko Metlaš/Alo!

Pre nekoliko dana se pojavila šokantna vest da je Ognjen Jaramaz tužio Partizan zbog neisplaćenih zarada. Igrač i klub se do sada nisu oglašavali, ali se jeste oglasio brat popularnog Jareta Nemanja, koji je svojevremeno takođe nosio crno-beli dres:

ISPLIVALA KOMPLETNA ISTINA Evo zašto je Jaramaz zaista tužio Partizan

- Prvo, Ognjen ništa nije prevideo tj. "pomislio", drugo odakle "cure" informacije (ne) znam, ali lepo skretanje pažnje, etiketiranje i targetiranje pred kraj sezone. Sledeće je verovatno da može, ali neće da igra… - napisao je Nemanja Jaramaz na društvenoj mreži "Linkedin".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

- O mnogim stvarima ne mogu i ne želim da diskutujem, ali o košarci mogu, a povrh svega i te kako želim da diskutujem. Međutim, molim vas da mi pokažete razumevanje, ove bih završio jer nisu sve stvari baš za javnost. Poštujem vaše mišljenje, ali se ne slažem sa njim naravno. Ne smatram da je (Ognjen) uopšte imao dovoljno partija na osnovu kojih može da se sudi, pogotovo što je po profilu više pozicija dva nego jedan i što je igrač ritma, a za ritam su neophodni minuti - napisao je Nemanja, pa dodao:

- Samo je na pet utakmica u Evroligi odigrao 20 minuta i to na poziciji koja mu nije prirodna, a na četiri od tih pet utakmica je bio dvocifren. Peta je Makabi, kada je defanzivno preokrenuo -24, ali da kažemo da je bio jednocifren. Bolje pitanje je da li Partizan ima luksuz da plaća mog brata za način kako je bio korišćen, ali opet, to nema veze sa Ognjenom - zaključio je stariji od braće Jaramaz.

Ognjen Jaramaz je u Partizanu u potpunosti izgubio minutažu, a u dosadašnjem toku sezone je odigrao 22 utakmice i prosečno je beležio četiri poena i tri asistencije.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading