KAKAV ŠOK Partizan objavio spisak igrača za KLS - na njemu i Jaramaz, ali bez čak tri Amerikanca

12:49 | 23-05-2024

Košarka 0

Crno-beli prijavio igrače za Superligu Srbije.

Kevin Panter i Željko Obradović
Dusan Milenkovic/ATAImages

Počinje Superliga Srbije! U petak, 24. maja, Partizan od 18.30 dočekuje Megu, u prvoj utakmici polufinala nacionalnog prvenstva. Plasman u finale, obezbediće tim koji prvi zabeleži dve pobede. 

OGLASIO SE JARAMAZ PO PITANJU TUŽBE: Da li Partizan ima luksuz da plaća? Lepo skretanje pažnje...

Trener Partizana Željko Obradović je nakon današnjeg treninga odredio tim za Superligu Srbije. Pred prvi meč, on je izjavio: 

- Sutra počinjemo Kosarkasku ligu Srbije u situaciji koja je previše delikatna što se nas tiče, imamo dosta povređenih igrača i nekih drugih problema. Ali u kojoj god situaciji da se nalazimo uvek je najvažnije da igrači i mi reagujemo na pravi način i da pokažemo sve ono što imamo unutra, da damo sve od sebe, i da igramo najozbiljnije Kosarkašku ligu Srbije, to je jedina želja koju imamo - naglasio je Obradović. 

Zanimljivo, na spisku igrača nema Frenka Kaminskog, Pi Džeja Doužera i Džejmsa Nanelija, dok je "pozvan" Ognjen Jaramaz, koji je prema pisanju medija podneo tužbu protiv Partizana zbog neisplaćenih zarada.

Vredi da se spomene da je trener Željko Obradović odlučio da pruži šansu dvojici igrača iz mlađih kategorija - Savu Drezgiću i Aleksi Dimitrijeviću.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading