KABOKLO NAPUSTIO PARTIZAN BEZ DOZVOLE Haos u Humskoj, crno-beli se hitno oglasili i pojasnili situaciju

16:07 | 01-06-2024

Košarka 0

Stanje u redovima srpskog kluba nije najbolje.

alo

Dva dana pred početak finalne serije u Superligi Srbije, Partizan se suočava sa novim problemom, pošto je Bruno Kaboklo napustio tim i bez dozvole otputovao u Sjedinjene Američke Države.

PARTIZAN OSTAO BEZ "VEĆ VIĐENOG" POJAČANJA Velika želja crno-belih u Italiji

Tim povodom, crno-beli su se oglasili saopštenjem koje prenosimo u celosti:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Bruno Kaboklo grubo prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige.

Centar Partizana Mozzart Bet Bruno Kaboklo, grubo je tokom jučerašnjeg dana prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige Srbije. Igrač je bez dozvole Kluba i bilo kakvog obaveštenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila.

KK Partizan Mozzart Bet se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji mogući način zaštiti svoje interese. Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu. Protiv Igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak.

Kako bi se izbegle bilo kakve spekulacije u javnosti, KK Partizan Mozzart Bet ovim putem potvrđuje da su finansijske obaveze prema Brunu Kaboklu blagovremeno izmirene i da nikako novac ne može biti uzrok njegovog svojevoljnog odlaska.

U ovom trenutku, Klub ima opciju u ugovoru da Igrača zadrži i naredne sezone, a odluku o daljim potezima će doneti u danima pred nama - piše u saopštenju Partizana.

Da stvar bude bizarnija, Bruno Kaboklo je izjavom najavio seriju sa Crvenom zvezdom, pa će biti zanimljivo da se vidi da li je već tada planirao da napusti Srbiju ili još uvek nije doneo tu odluku.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading