MIJAILOVIĆ OŠTRO ODGOVORIO ČOVIĆU Raduje me što ide u penziju, on je optužen za najgore stvari

22:08 | 07-06-2024

Košarka 0

Jaka izjava prvog čoveka crno-belih.

ata

Ostoja Mijailović je dao intervju za podkast "Telcast" i tokom izlaganja, dao je nekoliko poprilično oštrih izjava. Jedna od njih je i ona o Nebojši Čoviću, predsedniku Crvene zvezde, koji je nedavno udario na prvog čoveka Partizana:

"DA JE ŽELJKO U ZVEZDI, UZELI BISMO EVROLIGU" Čović šokirao izjavom o Obradoviću: Iživljavanje Partizana na domaćoj ligi

- Kada pričam sa nekim ravnopravno, pa posle toga neko kaže da je on pametniji, a Ostoja nije to je okej. Ali, ako rival mora da bude pametniji po svaku cenu, to nije dobro. Predsednik Zvezde je došao u sport iz politike, on je optužen za najgore moguće stvari, najprljaviji je igrač u politici, optužen je za najgore moguće stvari, ceo život je pravio najgore skandale, postoje krivične prijave, ja nisam takva ličnost. Ja ne mogu da budem ulična bitanga, jer vodim firme i odgovoram za zaposlene i njihove porodice, kao i odgovornost prema Partizanu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Na pitanje da li je pokušao da priča sa Čovićem, Mijailović je rekao:

- Da li sam pokušao da pričam sa Čovićem? Postoji jedan jedini uslov, da pristanem da Partizan bude drugi, to se nikada neće desiti. Mene njegova najavljena penzija raduje, jer će ona doneti drugačiju dimenziju u svetu košarke. Ja mogu da imam normalan odnos sa normalnom osobom, ali kako da komuniciram sa čovekom koji poručio da Partizan ne bi osvojio ABA ligu da on nije bio u bolnici. O kakvom odnosu, kulturi i ponašanju pričamo - naglasio je Mijailović.

Potom je dodao:

- Ja nemam sukob sa Čovićem, a Čović je sa svima u sukobu, a ljudi nastoje da budu prijatelji sa njim da ih nebi napadao. Nastojim da napravim dobar tim, da napravimo kulturu navijanja, da budemo klub koji se samoodrživ finansijski. Bio sam na finalnom turniru Evrolige, sve znaju za Partizan. Zašto? Zato što smo najgledanija ekipa u Evropi, zato što svi znaju kakva je atmosfera u našoj dvorani.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading