"DA JE ŽELJKO U ZVEZDI, UZELI BISMO EVROLIGU" Čović šokirao izjavom o Obradoviću: Iživljavanje Partizana na domaćoj ligi

07:00 | 07-06-2024

Košarka 0

Oštra izjava prvog čoveka crveno-belih.

covic

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, posle dodeljene titule šampiona Srbije, održao je konferenciju za medije u dvorani "Aleksandar Nikolić".

ČOVIĆ: Hvala državi i Vučiću, nekada je bilo zabranjeno dati pare Zvezdi

Poprilično opširno je pričao o raznim temama, a jedna tema je bila posebno interesantna - ona o treneru Partizana, Željku Obradoviću:

- Da je taj čovek sa nama, mi bismo uzeli bar jednu titulu Evrolige. Mi sada sa Janisom imamo 8:0. Mi ništa nikome nismo uzeli i ukrali. Ja znam da on ima video klubove i bolesnike koji nas stalno napadaju. Njima Telekom uplati 20.000 evra mesečno što porodično podele. Nisam od ljudi koji se povlače. Sve to što se sinoć dogodilo je rezultat što je neko, a to je KSS, tolerisao dve godine. Iživljavanje Partizana na domaćoj ligi. Sinoć smo dobili rezultat svega toga. Ne kažem da je to dobro i lepo, ali to je realnost - rekao je Čović, pa dodao:

- Idemo dalje. Ta priča oko toga da sam grobar srpske košarke, neka krene od Čačka, ne mora da ide u Prislonicu. Šta je uradio iz Borca, šta je uradio sa FK Borac Čačak? Neka napiše uputstvo od onoga kako se obogatio do današnjih dana. Neka nas pusti na miru i neka moju porodicu poštedi, jer porodice se ne diraju. Ja nemam selo, ali verujem da je i u Prislonici tako, mada tamo i vrane lete na leđa.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading