SRCE DA PUKNE Panter emotivan kao nikada pre, oproštaj od Partizana koji tera suze na lice

10:14 | 18-06-2024

Košarka 0

Ovo je "grobarima" teško palo.

alo
Marko Metlaš/Alo!

Navijačima Partizana se srce slomilo zato što je klub napustio Kevin Panter, njihov miljenik u poslednje tri sezone. Bio je glavni igrač u pohodu na titulu u ABA ligi prošle godine, doduše, bio je i tragičar u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Real Madrida... 

SADA JE STVARNO KRAJ Panter posle tri godine završio sa Partizanom!

Amerikanac sa srpskim pasošem će karijeru nastaviti u Barseloni, a u međuvremenu se emotivnim rečima oprostio od crno-belih:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KP (@kpjunior_)

- Protekle tri godine u Partizanu su bile izazovne, ali neverovatne, i kroz sjajna i teška vremena, zahvalan sam za ono što je bilo jedno od najboljih iskustava u mom životu.

Ljudima, a posebno deci/mladim košarkašima, nadam se da sam vas inspirisao i motivisao da budete najbolja verzija sebe i da uvek verujete u sebe.

Mojim saigračima u poslednje tri godine, sve vas volim. Delili smo sjajne uspomene i izgradili jake veze koje će trajati zauvek.

Za moj trenerski štab, od prvog dana ste bili samo najbolji. Otkako sam stigao u Beograd, pomogli ste mi na sve moguće načine.

Grobarima - najboljim navijačima na svetu, hvala na neverovatnoj podršci. Stajali ste uz nas i tokom uspona i padova, bez obzira na sve.

Fizioterapeutima, hvala što ste uvek bili tu za tim i za sve kojima je pomoć bila potrebna. Cenim sve što ste davali svaki dan.

Klubu Partizanu hvala što je ovo bio moj dom već tri godine. Uvek ćeš biti u mom srcu. 🖤

Treneru Obradoviću, postavio si me za kapitena posle prve godine u Partizanu. Verovao si u mene. Izuzetno sam zahvalan za naš odnos i na tebi!

PARTIZANE, HVALA TI!!! - napisao je Panter na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading