SADA JE STVARNO KRAJ Panter posle tri godine završio sa Partizanom!

22:26 | 14-06-2024

Košarka 0

Crno-beli ostaju bez kapitena.

kkp

Posle čitavog dana ide-ostaje, ostaje-ide, deluje da je sada stvarno kraj i da Kevin Panter posle tri godine napušta Partizan!

Kako prenosi Mozzart sport, kapiten crno-belih je prihvatio ponudu Barselone!

Čekao je 30-godišnji bek reakciju Partizana, planove kluba, ali je ipak odlučio da prihvati ponudu katalonskog giganta koji je tako posle Marija Hezonje završio još jedan veliki potpis.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ono što je bitno napomenuti je da su crno-beli pustili igrača bez bilo kakvog zahteva za obeštećenje iako je imao aktivan ugovor i za sledeću sezonu.

Dodatno, sam Panter će sa Barselonom potpisati višegodišnju saradnju i imaće sličnu platu kao u Partizanu (oko 2.600.000 dolara).

Panter je za tri godine u crno-belom dresu osvojio samo titulu ABA lige i to fantastičnom partijom u majstorici protiv Crvene zvezde kojoj je ubacio 32 poena.

Međutim, drastično je opao u formi ove sezone u odnosu na prošlu. Iako je imao sasvim solidne brojke u Evroligi (15 poena u proseku), jednostavno nije bilo to - to.

Gotovo sve ono što je prošle sezone pogađao, ove je promašivao. Često je bio i na meti kritika navijača, pa je utisak da najplaćeniji igrač u istoriji Srbije imao šareni mandat u Partizanu.

Videćemo kako će se snaći u Barseloni, a još važnije je kako će crno-beli nadoknaditi njegov odlazak...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading