SRBIJA BEZ VELIKE ZVEZDE Kari sve otkrio: Rekao mi je "ne mogu"

08:31 | 19-06-2024

Košarka 0

Selektor Srbije Svetislav Pešić govorio je o stanju u nacionalnom timu pred OI

Svetislav Pešić

Kari se osvrnuo na Vladimira Lučića.

- Lučić je, nije to nikakva ekskluziva, nije otkazao, ali je rekao da ne može. I šta sada? Da li ja njemu treba da kažem - moraš? On kaže: "Pa znam da moram, ali ne mogu!" Ili prošle godine Jokić koji je odigrao preko sto utakmica, on je rekao: "Ja hoću, ali mi telo i glava ne dozvoljavaju!" Kada dođeš u reprezentaciju ti na sebe preuzimaš odgovornost svog individualnog učinka - jasan je Pešić.

Nastavio je u istom ritmu.

- Drugo, preuzimaš odgovornost prema saigračima, moraš da se dobro pripremiš, da bi mogao da ispuniš sva očekivanja svojioh drugova iz tima. I naravno, očekivanja od trenera. Ako nisi spreman to da izneseš, kažeš - ne mogu. To rade najbolji igrači na svetu. To radi i Jokić, između ostalih. Lučić je rekao: Jednostavno, ja ću da dođem, ali to što ja želim od sebe da dam za reprezentaciju i što ti, kouč, očekuješ od mene, da ja to dam i tako dalje, ja za to nisam spreman - rekao je Kari "Kod Luke i Kuzme".

Situacije nije dobra ni kod Nikole Jovića.

-  Znaće se, mislim da ništa nije kritično, ali znaće se verovatno dve nedelje posle povrede, to će biti ponedeljak-utorak, verovatno utorak. Jer mu je noga pod otokom, a taj otok je... - istakao je Pešić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading