OVO JE POTPUNI HIT Pogledajte kako je Nikola Jokić reagovao kada mu je konj pobedio na hipodromu, jedan detalj je svima zapao za oko (VIDEO)

20:08 | 19-06-2024

Košarka 0

Zna se šta je Nikolina najveća ljubav

Jokić

Srpski košarkaš Nikola Jokić uživao je u nedelju na hipodrom u rodnom Somboru, a posebno ga je obradaovao Amsterdam JMH. Ovaj šestogodi kasač potomak Lindi Lejna i Azgaje slavio je u trci "Ivanović impeks" d.o.o.-Sombor. On je distancu od 2.200 metara pretrčao u vremenu 1:18,7 prosečno po kilometru, a na sulkama mu je bio Vladimir Pribić koji je inače i trener štale "Drim Kečer".

Nije tajna da su konji i konjičke trke velika Nikolina ljubav, a u to se uverio i kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović koji je bio na hipodromu u Somboru. Jokić je pomno pratio dešavanja na stazi, a kada je shvatio da će njegov Amsterdam upisati trijumf počeo je da skače od sreće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Whistle (@whistlesports)

Mnogima je zapalo za oko da Jokić neupredivo više emocija pokazuje kada mu konj pobedi nego kada dobije MVP nagradu ili kada ostvari veliku pobedu sa Denverom.

Ovakvu strast mogu da razumeju samo istinski zaljubljenici u konjički sport, tačnije oni koji su "progutali konjsku dlaku".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading