Zašto Partizan ne predstavlja dogovorena pojačanja? Ostoja Mijailović je sve otkrio

08:55 | 18-07-2024

Košarka 0

Zašto KK Partizan još uvek nije zvanično objavio pojačanja?

Ostoja Mijailović

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović sve je otkrio.

- Posle sezone za nama mi smo kao klub svesno ušli u kompletno renoviranje tima i za to ukazali puno poverenje našem sportskom sektoru. Posle objavljivanja prva tri pojačanja, Nilikine, Lundberga i Vanje Marinkovića, kao klub smo doneli odluku da od tog trenutka postupimo drugačije. Usled neverovatno velikog broja nagađanja, neproverenih informacija i tek ponekih tačnih informacija koje su se u javnosti pojavile u vezi igrača koji dolaze u Partizan Mozzart Bet, doneli smo odluku da budemo drugačiji od drugih i da svoja pojačanja objavimo pred početak priprema na potpuno drugačiji način - kaže Mijailović za Mozzart Sport.

Detalje ne želi da otkrije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Biće to nesvakidašnji spoj umetnosti i sporta, ono po čemu nas širom sveta i prepoznaju. Novi spektakl u organizaciji našeg kluba i nešto što naši navijači zaslužuju. Ništa novo neću reći ako ponovim da je Partizan uvek bio avangarda i da je postavljao neke standarde koje su drugi sledili. Pogledajte samo koliko utakmica i turnira na otvorenom se sada organizuje nakon naše utakmice na Tašmajdanu. A i ove godine ćemo učiniti nešto slično, ali na drugoj lokaciji - objasnio je Mijailović.

Nastavio je u istom ritmu.

- U ovom trenutku, klub ima 11 novih igrača u odnosu na sezonu 2023/24. i očekujemo još nekoliko pojačanja do početka priprema. Već sada sa sigurnošću mogu da tvrdim da ćemo biti konkurentni svim timovima u Evropi i da ćemo se boriti za velike ciljeve.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading