NOVI IGRAČ PARTIZANA "VRTEO" LEBRONA I KARIJA I PROMAŠIO ZA POBEDU Željko Obradović trlja ruke, kakvog košarkaša je dobio

23:15 | 20-07-2024

Košarka 0

Ako se po jutru dan poznaje, crno-beli imaju brutalno pojačanje.

app

Reprezentacija Južnog Sudana je odigrala fantastičnu utakmicu i propisno je namučila "drim tim" Sjedinjenih Američkih Država na čelu sa zvezdama poput Lebrona Džejmsa, Stefena Karija, Entonija Edvardsa, Entonija Dejvisa... Ipak, nije imala snage da priredi senzaciju, te je izgubila sa 101:100.

ALOanaliza: Saigrač Jokića, Dončića i Vučevića - evo kakav je igrač Karlik Džons i šta donosi Partizanu

Zanimljivo, na terenu je briljirao novi košarkaš Partizana, Karlik Džons, koji je ostvario tripl-dabl učinak! Zabeležio je 15 poena i po 10 skokova i asistencija, doduše, uz slab procenat šuta iz igre - 7/19. Ako ništa drugo, imao je pozitivnu plus/minus statistiku (osam).

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pobedu drim timu je doneo Lebron Džejms, koji se zatrčao i iz prodora rutinski pogodio na osam sekundi do kraja. Južni Sudan za preostalo vreme nije došao do realizacije, upravo je Karlik Džons uzeo šut, ali nije pogodio ni obruč. Kasnije je do skoka došao Marijal Šejok, bio je fauliran, ali sudija nije svirao ništa i tako poklonio pobedu SAD-u.

Lebron Džejms se kod pobednika istakao sa 23 poena i po šest skokova i asistencija, dok je Entoni Dejvis imao 15 poena i 11 skokova. Sa druge strane je, pored Karlika Džonsa, briljirao Marijal Šejok postigavši 26 poena, uz pogođenih šest trojki iz 12 pokušaja.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading