PEŠIĆ OTKRIO VAŽAN PODATAK, PA ZABRINUO NAVIJAČE Evo kada će biti objavljen spisak reprezentacije Srbije za OI

22:46 | 22-07-2024

Košarka 0

Popularni Kari je dao važnu izjavu.

tanj

Posle pobede Srbije nad Grčkom u Beogradu, Svetislav Pešić je održao konferenciju za medije, a ono što je mnoge najviše zanimalo to je stanje povređenog Dejana Davidovca:

- Ne znamo, trenirao je, dobro je, napravljen je medicinski pregled, ništa se nije pogoršalo nakon treninga, čak se jedan deo mišića zatvorio i nema nikakvih problema. Međutim, ne znam, moraćemo još da razmislimo, naravno da je važan, važni su svi, ali nije dovoljno spreman, videćemo, obavićemo razgovor sa njim, sa medicinskim stafom i donećemo odluku.

Prokomentarisao je i spisak za OI:

- Ne znamo, vi se tamo bavite ko je povređen, ko ne, dva meseca već. To je lepo od vas što se brinete, ali... Večeras ćemo da sednemo sa sportskim direktorom i sa medicinskom stafom i donećemo odluku. Svi su ovi momci dali maksimum, ta ekipa naravno da ne može da se razvija bez pomoći igrača koji nisu igrali dovoljno minuta i ova ekipa ima kontinuitet i zato to nije laka odluka, ali... Uvek je svaki važan igrač, ali ekipa je najvažnija, sutra ćemo doneti odluku definitivno oko svega toga. Ima vremena, niko nas ne požuruje, pa ćemo da vidimo.

 

 

Komentari(0)

Loading