KOLIKO KOŠTAJU KONJI NIKOLE JOKIĆA? Cena je "prava sitnica", nećete verovati da životinja može toliko da košta

07:00 | 17-08-2024

Košarka 0

S obzirom na to koliko voli konjički sport, nije čudno što je Džoker izdvojio veliku svotu novca.

nikola

Nikola Jokić je imao, može se reći, poprilično burno leto. S obzirom na to da nije stigao do velikog NBA finala, imao je nešto više vremena za odmor i on je želeo da ga iskoristi.

Pored toga što je nastupao za reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama, popularni Džoker nije propustio skoro nijednu priliku da prisustvuje konjičkim trkama.

SLAVLJE SRPSKIH KOŠARKAŠA OČARALO CEO SVET Jokić i drugovi pevali čuveni hit u Pešićevu čast, sada se oglasila i slavna pevačica (VIDEO)

Svi znaju da je Somborac pasionirani ljubitelj konja, pa i sam poseduje nekoliko grla i štalu "Drim kečer". U vezi sa time, otkriveno je koliko koštaju konji koje je kupio.

Kako prenosi "Telegraf", pre dve godine je potrošio 143.000 evra za tri trkačka grla. Jednog pastuva je kupio za 42.000 evra, za žensko grlo je platio 47.000 evra, a najskupljeg konja je platio 54.000 evra.

Navodno je potom kupio još dva grla, od kojih je jedan potomak švedskog kasača Maharadže, koji je pobedio u najvećoj trci na svetu, a Jokić ga je navodno platio 100.000 evra.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading