"BIĆEMO SPREMNI DA IDEMO U RAT" Novi košarkaš Partizana ima velika očekivanja u predstojećoj sezoni

18:03 | 25-08-2024

Košarka 0

Uzbuđen je zbog toga što će nastupati za crno-bele

Isak Bonga

Novi košarkaš Partizana Isak Bonga govorio je o očekivanjima od crno-belog tima u sezoni koja je pred nama.

On je samo jedan u nizu igrača koji su stigli u Partizan, budući da je Željko Obradović odlučio da napravi totalni remont i jedini igrač koji je ostao u klubu je Balša Koprivica.

- Prvo moramo prvo da se upoznamo, da shvatimo šta ko od nas voli, a šta ne. Da naučimo jedni o drugima i sve ostale stvari. Na okupu imamo grupu sjajnih momaka. Posle nekoliko dana rada, bićemo spremni da zajedno idemo i u rat - rekao je Bonga za TV Partizan.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nemački reprezentativac ističe da je cilj plasman u Top 8.

- Uvek je prvi cilj doći do plej-ofa. Onda ćemo da gledamo dan po dan.Plan je da igramo jako u svakoj utakmici. Imamo igrače koji imaju veliku širinu, u odbrani i napadu, što će značiti mnogo preuzimanja, gde će biti važna komunikacija. Ono što navijači mogu da očekuju od nas, pa i od mene, jeste da ćemo igrati snažno u svakoj utakmici i da ćemo uraditi sve što je potrebno da bi tim pobedio.

Govorio je i o "Crno-beloj simfoniji", kada je predstavljen novi tim.

- Nikad pre nisam doživeo ništa slično i samo nam je pokazalo u šta se upuštamo. U pozitivnom smislu. Bilo je sjajno videti tako nešto, kao neki mali koncert, na kome su svi pevali sve vreme, svi su bili jako emotivni u vezi sa svim. Neverovatno - rekao je Bonga.


- Do sada sam bio sa druge strane, ali sada sam deo toga. Biće sjajno imati takvu podršku na svojoj strani. Biće kao neki energetski “bust”, svaki put kada izađemo na teren, da budemo svesni da predstavljamo takav klub - zaključio je Bonga.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading