KAO GROM IZ VEDRA NEBA Đoković se preselio u Bar

12:55 | 09-09-2024

Košarka 0

Oduševljenje u lučkom gradu u Crnoj Gori!

KK Mornar

Živ je Mornar, umro nije! Nakon što se pojavila informacija da će barski ABA-ligaš istupiti iz regionalne lige, usledio je kategoričan demanti iz crnogorskog lučkog grada. Štaviše, ispostavilo se da Košarkaški klub Mornar zapravo radi punom parom na formiranju respektabilnog tima za novu sezonu na Jadranu.

Potvrda takve teze jeste angažman brojnih pojačanja početkom nedelje, a najzvučnije, barem kada bi samo prezime bilo parametar, nesumnjivo je Ilija Đoković. Asocijacija je, razume se, na najboljeg tenisera u istoriji "belog sporta" - Novaka Đokovića.

- Ilija Đoković - plejmejker najčuvenijeg prezimena na planeti! Ogromnu medijsku pažnju skrenuo je na sebe kada je debitovao za reprezentaciju Srbije 2019. godine kod selektora Saše Đorđevića. Iskusan plejmejker koji je u dva mandata igrao u FMP-u, Borcu - poručili su Barani nakon što predstavili košarkaša rođenog u Jagodini. 

 

 

Mornar je za kratko vreme predstavio ukupno šest pojačanja, a osim Đokovića izdvajaju se imena kao što su Trevi Evi, Džamari Smit i Džejden Bediako. Takođe, stigli su još i srpski internacionalac Aleksa Ćubić, kao i Hrvat Lovro Buljević.

Barani su u prošloj sezoni jedva izborili opstanak u ABA ligi, a igrali su i na međunarodnoj sceni u FIBA Evropa kupu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading