"BILI SMO FOKUSIRANI" Vaterpolisti zadovoljni posle važne pobede

21:20 | 03-08-2024

OI24 0

Nikola Dedović i Miloš Ćuk izneli prve utiske posle pobede nad Francuskom

Vaterpolo

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je Francusku sa 15:8 u meču četvrtog kola grupe B na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Delfini" su tako obezbedili plasman u četvrtfinale, a posle utakmice nisu krili zadovoljstvo zbog dobre igre i važnog trijumfa.

- Naravno da smo zadovoljni pobedom. Izuzetan spektakl protiv domaćina pred velikim brojem ljudi. Idemo korak po korak, spremamo se za Mađarsku- rekao je Nikola Dedović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Naredni protivnik u četvrtfinalu?

- Ne gledamo mi to, fokusirali smo se na nas. Klasik protiv Mađara, spremni smo za sve izazove ispred nas.

Dobra odbrana

- Trudili smo se da damo sve od sebe. Skoncentrisani smo u odbrani. Bili smo fokusirani i mirni. Samo polako i idemo dalje.

Da li će gledati Ðokovića sutra?

- Pratimo sve. Videćemo da li ćemo moći. Svi se družimo, navijamo. Zoranina i Damirova medalja nam je dala snagu. Fokusirani smo, umorni, ali pokusavamo da ispratimo sve - zaključio je Dedović.

Miloš Ćuk je zadovoljan zbog pobede, ali ne želi da diže euforiju.

- Sigurno najbolja partija naša, pogotovo odbrana, smirena, onako kako treba da izgledamo. Mislim da smo ostvarili cilj da prođemo u cetvrtfinale. Sad sa Mađarskom da vidimo za tu mozda bolju poziciju i zadržimo ovaj nivo igre, zato idemo na 200% sledeću utakmicu zbog toga - istakao je Ćuk.

Očekuje da srpski tim podigne nivo igre pred odlučujuće utakmice.

- Formu smo tempirali za od četvrtfinala, fizički se sad malo bolje osećamo i verujem da ćemo svaku sledeću biti bolji I bolji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading