"AUSTRALIJA NAS JE UNIŠTILA" Micić brutalno iskren posle čudesnog preokreta Srbije

17:09 | 06-08-2024

OI24 0

Oglasio se organizator igre našeg nacionalnog tima.

vasa

Veliku zaslugu za pobedu Srbije protiv Australije u četvrtfinalu košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama je imao i Vasilije Micić.

Organizator igre "orlova" je u odlučujućim momentima preuzeo odgovornost i pogodio nekoliko važnih šuteva, a posle utakmice je stao pred novinare i dao sledeću izjavu:

- Ovo je iskustvo igranja košarke, da budemo spremni da pobedimo u poslednjoj sekundi. Prvo da SAD pobedi Brazil, pa ćemo videti. Pokušaćemo da se spremimo u odnosu na ono prvo iskustvo s njima. Moramo da ohladimo glave i spremimo se - rekao je Vasa, pa dodao:

- Australijanci su nas uništili, nanjušili su nam krv, nekako smo uspeli da se vratimo u igru i odigramo dobro taj produžetak. Treba da učimo iz svakog napada, hteli smo da pobedimo i u poslednjoj četvrtini, ali kao da je nestalo snage. Onda se pojavi Avramović sa beskonačnom energijom i izuzetno ga poštujem.

PEŠIĆ SAMO ŠTO NIJE DOŽIVEO NERVNI SLOM Selektor Srbije urlao na košarkaše, jednu stvar im je ozbiljno zamerio (VIDEO)

Imao je Micić reči hvale za Jokića:

- Svi momci su ovde veoma bitni da bismo bili tim. Jokić prvenstveno sjajan momak, srećni smo što je ovde i on je srećan što je ovde. Ovakve su eliminacione utakmice, ako misliš da je sve gotovo, promeni se. Sreća da imamo iskustva za ovakve stvari. Ovakva je pobeda možda i slađa. Svi imamo rutinu kako se oporavljamo, da se igra dan za dan i slično. Treba da se smire strasti i telo pripremi.

Za kraj razgovora se osvrnuo na predstojeći duel sa (verovatno) Sjedinjenim Američkim Državama:

- Ne znam da li ćemo ih gledati, verovatno u hotelu. Razmišljam da moraš da igraš sa najboljima ako hoćeš da napraviš nešto veliko.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading