BOL I TUGA Ovako je hrvatski komentator prokomentarisao pobedu Srbije i osvajanje zlatne medalje na OI (VIDEO)

07:40 | 12-08-2024

OI24 0

Mnogi vole da čuju šta kažu naše "komšije".

epa

Vaterpolo reprezentacija Srbije je priredila jedno od najprijatnijih iznenađenja na Olimpijskim igrama tako što je osvojila zlatnu medalju kada niko nije verovao u nju.

"BIĆU ISKREN, NISAM VEROVAO" Legendarni Andrija Prlainović za sport.alo o novoj zlatnoj medalji Srbije: Najveći uspeh u istoriji našeg vaterpola

Ona je to, pritom, učinila tako što je u finalu nadigrala možda i najvećeg rivala, Hrvatsku, koja je aktuelni svetski prvak i koja je bila verovatno prvi favorit za nasjajnije odličje u Parizu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Zbog toga, u našem "komšiluku" su poprilično teško podneli poraz, što može da se vidi i po rečima komentatora na televiziji "HRT", koji je sa bolom u glasu završio prenos:

- Ne možete pobediti svako finale. Ono s čim vas možemo pokušati utešiti je da je sve čisto u sportu u kome uvek bude repova, a ovde ih nema. Protivnik je bio bolji i najteže je našim reprezentativcima, koliko god mi bili tužni. Oni su radili za ovo i došli su u šansu da osvoje toliko željeno zlato, ali nema razloga ne verovati da će se nova šansa pojaviti - rekao je on i odao priznanje boljoj ekipi.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading