ZA OLIMPIJCE OD DRŽAVE SRBIJE - 4.780.000 EVRA Više nego zaslužena nagrada za naše osvajače medalja, biće vam jasno kada pogledate OVO

10:14 | 12-08-2024

OI24 1

Junački su se borili i red je da budu nagrađeni.

oli

Olimpijci Srbije za učinak u Parizu dobiće 4.780.000 evra na ime nagrada za medelje od strane države Srbije.

Novac sleduje: Zorani Arunović, Jeleni Arunović, Damiru Mikecu, Aleksandri Perišić, Petri Butali Kovačić, Novaku Đokoviću (nagradu daje u humanitarne svrhe), Viktoru Troickom, vaterpolistima i košarkašima.

BOL I TUGA Ovako je hrvatski komentator prokomentarisao pobedu Srbije i osvajanje zlatne medalje na OI (VIDEO)

Svaki sportista iz kolektivnog sporta dobija punu vrednost nagrade za medalju. Tako vaterpolistima sleduje po 200.000 evra, a košarkašima po 60.000 evra.

Svako ko je kritikovao visinu nagrada neka ponovo pogleda finiš vaterpolo utakmice Srbija - Hrvatska, neka ponovo pusti dodelu medalja na tom meču, neka pogleda snimak Aleksandre Perišić posle borbe, neka pogleda Đokovićevo finale, neka pogleda svaki sekund meča Srbija - Amerika u košarci, a onda na internetu potraži snimke slavlja naših košarkaša posle duela sa Nemačkom...

Svaki evro, svaki cent, ovi momci i devojke su potpuno zaslužili. Više nego zaslužili za ogromnu radost koju su nam priredili u prethodne dve nedelje.

I zato večeras - svi na doček.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(1)

Loading
Mirko

12.08.2024 12:58

Zaslužili su nagradjivanje naši sportisti koji su se borili za medalje i ponosimo se sa njima. Samo što ratni veterani,borci ratova 1991-99 nisu dobili ni pohfalu od države a išli su da daju živote za svoj narod.