PODIGLA SE VELIKA PRAŠINA Isplivala istina na videlo o NBA zvezdama: Otkriveno da li su Amerikanci radili doping test posle meča sa Srbijom!

10:37 | 20-08-2024

OI24 0

Sada je sve poznato

epa

 

Košarkaška reprezentacija Srbije odigrala je fantastičan olimpijski turnir u Parizu na kom je osvojila bronzanu medalju. 

Stiče se utisak da su naši momci mogli možda i do zlata, jer su u polufinalu protiv moćnog "drima tima" bili sve vreme u vođstvu, ali su na kraju ipak poklekli, doduše Amerikanci su se provukli i uz pomoć sudija, pa tako Orlovi nisu uspeli da ostvare senzacionalnu pobedu. 

Ipak, ostavili su srce na terenu. 

Posle ovih Igara, ponovo se pokrenula tema da li su američki košarkaši privilegovani na Olimpijskim igrama kada je reč o doping testiranju i da za njih važe neka posebna pravila. 

Mnogi su smatrali da američki sportisti, a pogotovo NBA zvezde imaju privilegiju na Olimpijskim igrama, ali to makar u Parizu nije bio slučaj. 

Košarkaška reprezentacija Amerike AP Photo/Rebecca Blackwell
 

SELEKTOR AMERIKE PRIREDIO VELIKO IZNENAĐENJE SRBIMA POSLE PORAZA Ovo niko nije znao: Samo ću jednu stvar da kažem, neću da ulazim u razloge

 Posle spektakularnih partija u polufinalu i finalu Olimpijskih igara, Kari je išao na "proveru". Podsetimo, na utakmicama protiv Srbije i Francuske postigao je ukupno 17 trojki i bio ubedljivo najzaslužniji za trijumfe svog tima, pa zato i ne čudi što je upravo on bio "slučajan izbor" za doping kontrolu.

"Posle osvajanja zlatne medalje, Stef Kari i Kevin Durent su imali... Kako se to zove? Doping-test. Nismo mogli ni da slavimo u svlačionici zbog toga što sam ja sa njima dvojicom morao na tu kontrolu", otkrio je Entoni Edvards.

Podsetimo, direktor košarkaške reprezentacije SAD i legendarni košarkaš Grent Hil nedavno je u jednom podkastu otrkio kako su američki košarkaši u prošlosti izbegavali doping kontrole, što je ozbiljno probudilo sumnje da su NBA zvezde privilegovane.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading