Počelo pojedinačno prvenstvo Srbije u boksu - finala u nedelju

18:13 | 13-09-2024

Ostali sportovi 0

Bokseri iz cele Srbije u borbi za šampiona države.

fss

Najbolji bokseri Srbije okupili su se u Beogradu gde se bore za naslove šampiona države za 2024. godinu. Nakon Kupa Srbije na Zlatiboru, na red je došlo i pojedinačno prvenstvo Srbije za seniore (žene i muškarce) i omladince koje je počelo u četvrtak.

KUPIĆU BAR AR ZEMLJE NA KOSMETU! Vatrogasac i poznati bokser Marko Nikolić za “Alo!” o poslu, humanitarnom radu i karijeri

Finalne borbe za zlatne medalje i naslove šampiona države biće održane u nedelju 15. septembra u hali SC Žarkovo od 17h uz direktan prenos na kanalu ArenaFight. Pojedinačno prvenstvo se održava u organizaciji Bokserskog saveza Srbije uz podršku Arena Channels Grupe.

bss BSS
 

Ove godine je na prvenstvu zabeležen rekordan broj takmičara. Naime, učešće je uzelo 134 takmičara iz 57 klubova što još jednom govori da boks u Srbiji diše punim plućima i rađa nove šampione.

U hali SC Žarkovo takmiče se naši potvrđeni reprezentativci, ali i nove nade srpskog boksa. Za prestižni naslov šampiona bore se i naše heroine Sara Ćirković (BK Obilić), Natalija Šadrina (BK Obilić) i Kristina Kuluhova (BK Novi Pazar) koje su ostvarile sjajan uspeh na Prvenstvu Evrope u Beogradu i osvojile zlatne medalje.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading