OGLASIO SE UROŠ STEVANOVIĆ Ne znam koliko nam je života ostalo...

23:25 | 15-09-2024

Ostali sportovi 0

Prvi utisci nakon neverovatnog preokreta

Uroš Stevanović

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca plasirali su se u Ligu šampiona nakon nestvarnog preokreta i pobede protiv Mladosti iz Zagreba.

Sedmostruki prvak Evrope je vodio sa 8:3, da bi potom Radnički napravio čudesnu seriju 6:0 i došao do velike pobede i prolaska u evropsku elitu.

Posle meča je svoje prve utiske izneo trener tima iz Kragujevca Uroš Stevanović.

- Ne znam koliko nam je još života ostalo. Bio je preokret i protiv BVSC-a posle 6:9, protiv Vuljagmenija posle 1:4, a ovo večeras do poslednje četvrtine stvarno je Mladost bila daleko bolja. Nismo ni mi bili toliko loši, nego je Mladost igrala dobro. Možda ih je to neigranje Josipa Vrlića još više motivisalo. Skupili su se i stvarno im čestitan, odigrali su skoro perfektnu utakmicu.

Nisu izdržali fizički, uspeli smo da ih slomimo i čestitam mojim momcima. Ne znam odakle im snaga da treću utakmicu u tri dana izvuku na ovakav način.

Sigurno ćemo se spremiti u narednom perodu da ne jurimo ovako rezultat i da ćemo biti bolji - istakao je Stevanović

Koliko Radnički može u Ligi šampiona?

- Ne bih o tome još pričao, bili smo i mi i Mladost u problemu, jer smo imali oko pet-šest olimpijaca koji su imali malo vremena za odmor, što je nehumano i nerazumno. BVSC je ekipa koja je možda i najviše pokazala, ali ispala je. Kvalitet, srce ovih momaka odveli su nas u Ligu šampiona - zaključio je Stevanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

šah
Ostali sportovi

Velika pobeda šahista, remi dama u sedmom kolu

20:59

18 septembar, 2024

Ostali sportovi

U sedmom kolu 45. šahovske Olimpijade u Budimpešti, muška reprezentacija Srbije ostvarila je jednu od najvećih pobeda poslednjih godina - naši momci su potpuno nadigrali selekciju Holandije sa 3:1 u meču gde krajnji rezultat nije realan, trebalo je biti i ubedljivije. Ženska reprezentacija igrala je nerešeno, 2:2, protiv selekcije Irana.

Komentari(0)

Loading