Trka za kraj sezone koja se ne propušta

14:05 | 16-10-2023

Ostali sportovi 0

Otvorene prijave za 4. jesenji Beogradski polumaraton

Maraton
Marko Metlaš

Beogradski maraton, organizator najveće međunarodne sportske manifestacije u našoj zemlji, za profesionalne i rekreativne trkače, kao i za zaljubljenike u zdrav život, za kraj godine priprema još jedan atraktivan izazov – 4. Beogradski polumaraton.

Novo izdanje ove manifestacije po sada već prepoznatljivim sloganom “Uvek više” održaće se 26. novembra na ulicama našeg glavnog grada čime će biti okončana ovogodišnja trkačka sezona u Srbiji.

Trasa 4. Beogradskog polumaratona je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu. Trčaće se centralnim beogradskim ulicama od Crkve Svetog Marka, preko Dorćola, Kalemegdana i Brankovog mosta, a osim polumartonske trke na 21 kilometar, već po tradiciji 26. novembra biće održana i trka na 10 kilometara. Obe trke startovaće u 10 časova.

Prijave su u toku, broj učesnika je ograničen pa se svi zainteresovani trkači pozivaju da na vreme obezbede svoje mesto, a prijave se vrše putem sajta Beogradskog maratona. Svi učesnici na poklon će dobiti specijalne trkačke majice, a oni koji završe trke biće nagrađeni medaljama i onlajn diplomama. Zdravstvena zaštita svih učesnika obezbeđena je na celokupnoj trasi i u cilju trke, a pokrovitelj 4. Beogradskog polumaratona je Grad Beograd.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading