POBEDIO, PA POSLAO MOĆNU PORUKU Muslimani, Hrišćani, Jevreji, nevažno, strašno je kad deca umiru

07:20 | 22-10-2023

Ostali sportovi 0

Imao je šta da kaže

Kamzat Čimaev
Printscreen

U Abu Dabiju se održava ivent "UFC 294", gde je zvezda večeri zasigurmo Kamzat Čimaev, koji je u glavnoj borbi odlukom sudija savladao Kamarua Usmana sa 29:27.

Kamzat Čimaev, švedski borac, koji je inače rođen u Rusiji, u Čečeniji, otišao je put Švedske sa 19 godina, kako bi i mogao da se bavi MMA borbama.

Kao izbeglica rata, on je posle borbe sa Usmanom poslao i jednu veoma moćnu poruku, koja se tiče i stanja u Izraelu, kao i onog u Ukrajini.

Čačak lansira novog šampiona “Zlatne rukavice”

Čimaev je sve pozvao na mir.

- Hej ljudi, selam alejkum, Abu Dabi. Ljudi, znate šta se dešava u svetu. Nisam bio srećan u kavezu dok sam se borio ove nedelje i dok gledam kako deca umiru. Nije važno gde se to dešava, Ukrajina, Sirija, Afganistan, Palestina, SAD... Nije važno. Kada deca umiru, teško je. Moje dete me čeka kod kuće, a to je daleko tri meseca odavde. Ako zaplače, ja znam kako se oseća. Kada neko umre, ljudi, ne znam šta bih rekao. Ako Bog da, bićemo dobro, nadam se. Muslimani, Hrišćani, Jevreji, nije važno. Molim vas, budimo zajedno. Pustite nas da živimo u ovom sveu i da bude dobro. Dopustite nam da budemo srećni. Hvala svima - rekao je Čimaev.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading