ISTORIJSKI DAN Comtrade i Beogradski maraton potpisali petogodišnji ugovor

14:04 | 02-11-2023

Ostali sportovi 0

Prvi Beogradski maraton, koji će u naslovu imati ime kompanije Comtrade, biće održan 28. aprila 2024. godine.

Maraton
Marko Metlaš/Alo!

 

Kompanija Comtrade i Beogradski maraton potpisali su petogodišnji ugovor o naslovnom sponzorstvu, a na konferenciji za medije parafe na ugovor stavili su predsednik i vlasnik kompanije Comtrade Veselin Jevrosimović i Darko Habuš, direktor Beogradskog maratona.

Prvi Beogradski maraton, koji će u naslovu imati ime kompanije Comtrade, biće održan 28. aprila 2024. godine.

Comtrade godinama pomaže srpskoj atletici, a ovaj ugovor je novi dokaz toga i nema sumnje da će se najmasovnija sportska manifestacija u Srbiji uz ovakvu podršku izdići na još viši nivo.

Na konferenciji za medije u IT klubu kompanije Comtrade Darko Habuš je zahvalio najvećoj IT kompaniji u regionu što je prepoznala energiju koju Beogradski maraton ulaže u razvoj uličnih trka i ubeđen je da će to pomoći da Beogradski maraton bude najbolji u regionu i među pet najboljih u Evropi.

- Ovo je istorijski dan za Beogradski maraton, hteo bih da se zahvalim kopaniji Comtrade što su prepoznali energiju koju ulažemo u razvoj uličnih uličnih trka i ovo potpisivanje ugovora ih uvodi u porodicu Beogradskog maratona. Ova petogodišnja saradnja će Beogradskom maratonu značiti da planiramo unapred sve što smo zamislili, da sistematski rastemo i da ostvarimo cilj, a to je da postanemo broj 1 maraton u regionu i jedan od pet najbolje organizovanih u Evropi i učinićemo sve da tako bude.

- Kao bivši atletičar, Veselin Jevrosimović je dobro upoznat sa svim poteškoćama koje naš voljeni sport ima. Vašim zalaganjem trudom i radom u okviru Srpskog atletskog saveza iznedrili ste šampione koji sada obaraju rekorde stare i po 30 i više godina, sa svih najvećih svetskih takmičenja donose puno medalja. A sa druge strane kao neko ko je na čelu najveće IT kompanije u regionu, dokazali ste da je profesionalizam i sistematičan rad, uz neizmernu ljubav i posvećenost koju imate, idealan spoj i da nastavite da rastete u tom smeru. 

Maraton Marko Metlaš/Alo!
 

- Ono što je nas spojilo je ljubav prema ovom sportu, sigurno ćemo dobro razvijati rekreativno trčanje i zajedno uticati na zdraviju naciju, uticati na to da što veći broj ljudi bude uključen u trke Beogradskog maratona, a pre svega u najveću i najmasovniju manifestaciju koju Srbija ima, a to je od narednog aprila sa 37. izdanje Comtrade Beogradski maraton. Zahvalio bih vam se u ime čitavog Beogradskog maratona i svih učesnika naših trka, sa krajnjim cijem da njihovo zadovoljstvo bude na prvom mestu. Zajedno ćemo raditi na tome - rekao je Darko Habuš.

Veselin Jevrosimović, vlasnik kompanije Comtrade, rekao je da ova kompanija ulaže u sportove koji promovišu zdrav život i počastvovan je što će na desetine hiljada takmičara nositi logo kompanije Comtrade.

- Izuzetna mi je čast da vas sve pozdravim, kao i direktora Beogradskog maratona Darka Habuša. Danas najmasovnija atletska i sportska manifestacija u zemlji i najveća tehnološka kompanija u regionu Comtrade potpisuju petogodišnji ugovor, pa će se ova manifestacija sada zvati Comtrade Begradski maraton. Posle nekoliko teških godina, Darko je uspeo da vrati Beogradski maraton na svetsku mapu, a naš cilj je da ojačamo masovnost i popularnost maratona. Comtrade ulaže u sportove koji se bave zdravim životom i promoviše zdrav život, izuzetna nam je čast da će na desetine hiljada takmičara nositi logo naše kompanije. Čestitao bih Beogradskom maratonu što je istrajao sve ove godine i što je njihova manifestacija sve veća i veća i sve masovnija - poručio je Veselin Jevrosimović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading