ČETIRI PUTA ME JE UDARAO U GLAVU Kroata posle pobede nad Bakočevićem opet provocirao

10:55 | 05-11-2023

Ostali sportovi 0

Fansisko Kroata Bario pobedio je crnogorskog borca Vasu "Psihopatu" Bakočevića u jednoj od borbi 13. izdanja FNK

Vaso Bakočević
Masanori Jošida

Argentinsko-hrvatski MMA borac i šampion u lakoj kategoriji u beogradskom Pioniru stigao je do pobede u drugom međusobnom meču ova dva borca. 

Podsetimo, prvi test ove dvojice bio je okršaj 2021. godine u Šibeniku. Kroata je tada slavio posle samo 60 sekundi, iskoristivši povredu svog protivnika u ranoj fazi meča. U ovoj, kojoj su prethodile pretnje i provokacije crnogorskog borca, sve je bilo gotovo u drugom kolu meča, nakon čega je pobednik negodovao na nesportske poteze poraženog protivnika.  

- Jeb*o mi je mater. Četiri puta me je udario u glavu i 20 puta u ja*a - istakao je, pa nastavio:

Pročitajte još:

Pročitajte još:


Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Znao sam da meč ide na moju stranu i to je to. Mogu da ga pobedim koliko treba, on ne može učini mi bilo šta, pokazao sam da sam bolji. Možemo i trilogiju, moram da prehranim porodicu - rekao je Bario posle borbe za RTL.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nikola Joksović, srpski MMA borac, odbranio je pojas velter kategorije FNC promocije, tako što je u glavnoj borbi večeri savladao Savu Lazića. Momak iz novosadskog tima "Car Dušan Silni" slavio je gušenjem u drugoj rundi.

VARNICE PRED SPEKTAKL Vaso Bakočević i Kroata Bario oči u oči (VIDEO)

U prvoj rundi su i jedan i drugi delovali ujednačeno, na momente je Lazić bio i bolji i uspevao je da pogodi rivala, ali kako je vreme proticalo situacija u oktagonu se menjala. Joksović je uspeo da iskoristi to što je fizički bolje bio pripremljen, došao je u jednom momentu do rušenja i na kraju je gušenjem stigao do odbrane pojasa. 

Pre toga, poražen je još jedan predstavnik Fajt kompanija, Vaso Bakočević. U pitanju je bio revanš protiv Fansiska Kroata Barija, koji ga je savladao i 2021. godine, tada se međutim tokom meča Crnogorac i povredio. Sada je situacija bila drugačija, ali Bakočević nije uspeo da slavi protiv velikog rivala u duelu sa dosta tenzija.

Ono što je bilo očekivano, Bakočević je tražio šansu u borbi na nogama, a Argentinac koji živi u Zagrebu svaku moguću priliku da borbu prevede u parter. U prvoj rundi je Crnogorac uspevao da mu se izvuče, onda je na startu druge usledila dominacija na nogama, sve do momenta kada ga je Kroata oborio, uzeo leđa i gušenjem naterao na predaju. Imao je Bakočević pun Pionir uz sebe, oko šest hiljada ljudi, ali na kraju nije uspeo da dođe do dugo čekane pobede.

Jednu od najzanimljivijih borbi priredio je talentovani Marko Bojković. Momak iz Ahileja je stigao do pete pobede i to tako što je "uništio" Brazilca Lukasa Ananijasa. Ono što se retko viđa, Bojković se od momenta kada je čuo zvono zaleteo rivala i nije prestajao da mu nanosi udarce. Na kraju, Brazilac je razbijen i krvav poražen prekidom, a Marko je od svoj trenera brazilske džiju-džice dobio ljubičasti pojas u oktagonu.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading