TUŽNE VESTI O MIHAELU ŠUMAHERU Oglasio se prijatelj legendarnog vozača Formule 1, njegove reči rastužile sve

10:00 | 09-11-2023

Ostali sportovi 0

Timo Glok, prijatelj Mihaela Šumahera, otkrio je nove informacije o stanju legendarnog vozača Formule 1

Mihael Šumaher
Tanjug/Ap

Nemac je 2013. godine preživeo težak pad na skijanju u Alpima. Od tada je prikovan za krevet, a porodica i supruga Korina ne dozvoljavaju javnosti da se sazna u kakvom je Mihael stanju. S vremena na vreme procure neke informacije, ali su vrlo šture i nisu konkretne.

Šumaher je nakon nesreće najverovatnije u vegetativnom stanju. Porodica želi da njegovo stanje ostane u tajnosti, bore da nikakve informacije ne dođu u javnost, a nedavno je njegova supruga Korina rekla da bi to bila njegova želja, jer ne bi hteo da ga svet vidi u sadašnjem stanju. 

Timo Glok, bivši vozač F1 i prijatelj Mihaela Šumahera, kaže da mu nema oporavka.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ono što znamo je da nikada ne čujemo pozitivne vesti. To je užasna pomisao da još uvek nije u stanju da bude blizu Mihaela kojeg se svi sećamo. To je veoma tužno - rastužio je Glok sve Šumijeve fanove, prenosi britanski San.

EMOTIVNA OBJAVA KOJA JE MNOGE RASPLAKALA Sin Mihaela Šumahera podelio fotografiju o kojoj svi pričaju (FOTO)

Prijatelj Mihaela Šumahera keže da održavam kontakt sa Mikom, njegovim sinom.

- Dobro se slažemo. Poznajem i druge članove njegove porodice veoma dugo, ali trudim se da ne ugrožavam njihovu privatnost. Poštujem njihovo pravo da budu privatni i ne razgovaram sa njima o Mihaelovom stanju. 

Sin Šumahera Mika je krenuo očevim stopama.

- Mislim da bi Mihael podržao svog sina, Mika, u njegovoj karijeri i pokazao bi mu one F1 staze! Bio je, i još uvek jeste, veliki navijač svoje dece, a i dalje je veliki ambasador sporta. Proveo sam dosta vremena van staze sa Mihaelom i nije bilo važno šta smo uradili. On se držao sam za sebe na stazi i nije se previše otvarao. Van staze je bilo suprotno, bio je otvoren, druželjubiv, fin momak. Ljudi su mislili da nije - dodaje bivši vozač.

Šumaher je bio u indukovanoj komi iz koje se probudio nakon šest meseci. Mihael je posle nesreće proveo devet meseca u bolnici, nakon kojih je pušten na kućno lečenje, a ima najbolju najbolju negu, otkrio je nedavno nekadašnji direktor Ferarija Žan Tod.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Komentari(0)

Loading