POSTAVLJANJE KAMENA TEMELJCA Pogledajte kako će izgledati najveći trening kompleks na ovim prostorima - Nacionalni bokserski centar (FOTO GALERIJA)

13:31 | 03-12-2023

Ostali sportovi 0

Razvoj boksa u Srbiji nikada nije bio veći!

Nacionalni bokserski trening centar
Alo/ Marko Metlaš

Došao je i dan da se postavi kamen temeljac za Nacionalni bokserski centar koji će biti izgrađen na Novom Beogradu! 

Tim povodom su gosti naše zemlje i prestonice nekadašnji šampioni sveta u boksu Roj Džons junior, Aleksandar Povetkin i Denis Lebedev. 

Njih je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i članove Bokserskog saveza Srbije na čelu sa Nenadom Borovčaninom ugostio nešto ranije danas u Palati Srbija gde su govorili o važnim temama vezanim za srpski boks. 

BOKS JE NAČIN ŽIVOTA I PUT KA USPEHU Džons junior, Povetkin i Lebedev gosti BSS povodom izgradnje Nacionalnog centra

Zanimljivo je i to da su Denis Lebedev i Roj Džons junior boksovali 2011. godine za svetsku titulu i pobedio je Rus. Sada su u Beogradu da uveličaju veliki dan za srpski boks i otvaranje najvećeg trening kompleksa na ovim prostorima. 

Ovaj velelepni kompleks se sastoji od dva glavna objekta i natkrivenog ringa. 

U pitanju su trenažno-takmičarski objekat, prenoćište za omladinu i malopre pomenuti natkriveni ring. 

Kako će ovo velelepno zdanje izgledati koje će značajno doprineti razvoju boksa na ovim prostorima, možete pogledati u nastavku u foto galeriji: 

Ovom događaju prisustvovale su brojne poznate ličnosti iz sveta sporta. Među njima, bili su Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije, Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Zoran Gajić, ministar omladine i sporta, ali i bokserske zvezde Roj Džonson junior, Aleksandar Povetkin i Denis Lebedev. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading