SPEKTAKULARNA POSETA Roj Džons Junior u Crvenoj zvezdi!

16:28 | 08-12-2023

Ostali sportovi 0

Prethodnog vikenda gost BK Crvena zvezda bio je jedan od najboljih boksera svih vremena Roj Džons Junior

BK Crvena zvezda
BK Crvena zvezda

Jedini borac u istoriji plemenite veštine koji se okitio šampionskim titulama u četiri različite kategorije - srednjoj, supersrednjoj, poluteškoj i teškoj. Takođe, jedini bokser koji je započeo profesionalnu karijeru u poluteškoj kategoriji i osvojio titulu u teškoj kategoriji.

Upravo ovaj veliki šampion održao je trening i predavanje u prostorijama beogradskih crveno-belih na “Marakani”. 

BK Crvena zvezda BK Crvena zvezda
 

Dva sata treninga pretvorila su se u porodičnu atmosferu u kojoj su takmičari svih uzrasta, ali i polaznici Zvezdine škole boksa pored tehničkih i taktičkih finesa bokserske veštine, imali prilike da čuju i dosta zanimljivih detalja iz bogate karijere Amerikanca sa ruskim pasošem. 

BK Crvena zvezda BK Crvena zvezda
 

DOBILI SMO PODRŠKU OD PREDSEDNIKA VUČIĆA Borovčanin: Istorijski dan za srpski boks, pobedama da vratimo državi 

U razgovoru sa decom iz Zvezdine sale, Roj Džons Junior je veliko iskustvo prenosio na poseban način i dokazao zašto je jedan od najvećih sportista.

DOBILI SMO PODRŠKU OD PREDSEDNIKA VUČIĆA Borovčanin: Istorijski dan za srpski boks, pobedama da vratimo državi

BK Crvena zvezda BK Crvena zvezda
 

-Ovo je drugi put da dolazim u Crvenu zvezdu. Za vreme Svetskog prvenstva u Beogradu, u ovoj sali sam trenirao svoje boksere i bio sam oduševljen atmosferom. Sa ‘Marakane’ nosim najlepše uspomene. Ovoga puta sam iskoristio dolazak u Srbiju kako bih prisustvovao otvaranje Nacionalnog bokserskog centra, ali da posetim Crvenu zvezdu, družim se sa takmičarima, podelim im poneki savet i prenesem svoje iskustvo. Ovde se osećam kao kod kuće - rekao je harizmatični šampion, koji je ispraćen gromoglasnim aplauzima.

BK Crvena zvezda BK Crvena zvezda
 

-Veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku već drugi put da ugostimo svetskog šampiona u našem klubu. Kada čovek i sportista sa takvom karijerom prenosi znanje i iskustvo našoj deci , to je velika pobeda za sve nas - rekao je Vladan Miketić, predsednik Bokserskog kluba Crvena zvezda. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stanicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading