BREGAR POSLE TESNOG PORAZA Popravili smo utisak, ponosan sam

20:20 | 11-12-2023

Ostali sportovi 0

Istakao je naš selektor da će na ovaj način izgraditi igračice za budućnost

Srbija razbila Bugarsku
Alo/Marko Metlaš

Rukometašice Srbije izgubile su od selekcije Japana rezultatom 22:20 u meču poslednjeg kola Treće grupe druge faze takmičenja.

NOVI PORAZ RUKOMETAŠICA Mnogo grešaka koštalo Srbiju pobede nad Nemačkom

Naše reprezentativke su ostvarile samo jednu pobedu zabeleživši pet poraza.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Selektor Uroš Bregar istrakao je da je ponosan što nijednu utakmicu nisu lako izgubile.

- Popravili smo utisak, ali smo opet izgubili od Japana, iako sa samo dva gola razlike. Ponosan sam što nijednu utakmicu nismo lako izgubili, borili smo se za svaki gol. Potrebno nam je malo više strpljenja i vere ali sam ubeđen da ćemo ovako izgraditi igračice za budućnost srpske reprezentacije - rekao je Bregar, prenosi zvanični sajt RSS.

Srpska igračica, Anđela Janjušević izjavila je da će iskustvo na ovom Svetskom prvenstvu biti značajno na ostalim takmičenjima.

- Ostaje žal što nismo upisali pobedu za kraj prvenstva, ali sam ponosna jer smo dale poslednji aton snage, borile smo se maksimalno i ispravile smo gotovo sve greške koje smo imale na pripremnom meču protiv Japana u Španiji. Malo je bilo do sreće, malo do iskustva, ali smo odigrale suštinski dobru utakmicu. Nemamo za čime da žalimo, jer će ova ekipa sigurno u budućnosti sigurno pokazati koliko je ovo iskustvo bilo značajno. Bila je sjajna atmosfera među nama, borile i bodrile smo se svakoga dana međusobno. Mislim da je to temelj z sve buduće izazove koje budemo imale kao tim - poručila je Anđela Janjušević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stanicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading