JAKŠIĆ SKROMAN POSLE PLASMANA U ČETVRTFINALE Nismo još ništa uradili, pripremamo se za Mađare

22:30 | 10-01-2024

Ostali sportovi 0

Vaterpolisti Srbije pobedili su večeras selekciju Francuske rezultatom 14:10 (3:2, 3:4, 3:1, 5:3) u osmini finala Evropskog prvenstva u Zagrebu

Luka Vildoza
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Kapiten vaterpolo rerpezentacije Srbije Nikola Jakšić izjavio je nakon meča sa Francuskom, da njegova selekcija još uvek ništa nije uradila i da mora da se dobro pripremi za utakmicu sa Mađarskom. 

Vaterpolisti Srbije pobedili su večeras selekciju Francuske rezultatom 14:10 (3:2, 3:4, 3:1, 5:3) u osmini finala Evropskog prvenstva u Zagrebu i plasirali se u četvrtfinale, gde ih očekuje meč sa Mađarskom.

- Borili smo se od početka do kraja, imali smo pad u drugoj četvrtini, ali mislim da smo zasluženo pobedili i da smo pokazali da smo bolja ekipa. Još ništa nismo uradili, pripremamo se za Mađare i četvrtfinale. Sve se zna, to je najteža utakmica na svakom prvenstvu. Ako budemo igrali kao danas drugi deo utakmice, verujem da ćemo uspeti da trijumfujemo - istakao je Jakšić za "Mocartsport". 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Dodaje da je ekipa tokom cele utakmice kontrolisala igru, nezavisno od rezultata.

- Verujem da ovom utakmicom jesmo skinuli veliki teret u da je sada svima lakše, jer smo pokazali da smo bolji. Ono što se desilo na Evropskom prvenstvu u Splitu 2022. godine, kada smo izgubili od Fracnuske, je bila čista nesreća i nadamo se da se više nikada neće ponoviti. Tek smo krenuli - zaključio je Jakšić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading