OVAJ TRENUTAK SE ČEKAO 10 GODINA Svet će imati priliku da Šumahera vidi prvi put od nesreće, prisustvovaće ćerkinoj svadbi?

10:44 | 20-01-2024

Ostali sportovi 0

Pojavile se nove informacije o slavnom Nemcu

Mihael Šumaher
Tanjug/Ap

Najbolji vozač Formule 1 svih vremena Mihael Šumaher pre više od deset godina je doživeo jezivu nesreću na skijanju u francuskim Alpima i od tada ga niko nije video u javnosti. Iako su mnogi izgubili nadu da će se to ikada više desiti, sada iz Nemačke stižu neverovatne informacije da bi Šumaher mogao da se pojavi na venčanju kćerke ovog leta!

Đina-Marija Šumaher trebalo bi da se uda za svog izabranika Jana Betkea i veliko slavlje je planirano na Majorci, gde porodica Šumaher ima vilu već šest godina. Pričalo se da bi Šumaheri mogli da prodaju vilu na Majorci kako bi nastavili da finansiraju oporavak Mihaela, međutim to se nije dogodilo, nego je navodno procurila informacija da su ga iz vile u Švajcarskoj prebacili na ovo špansko ostrvo gde ima sve uslove za oporavak. S obzirom na to da porodica krije apsolutno sve o Mihaelu, niko nije ni skroz siguran gde se sada nalazi, ali nemački mediji veruju da bi mogao da bude viđen na venčanju.

Tako i italijanski "Korijere delo Sport" dodaje da je Mihael Šumaher u pomenutoj vili na Majorci i da praktično neće biti potrebno nigde da ga sele, pošto će gosti doći k njemu i u tu će biti održana ceremonija. Naravno, uz nikad veće obezbeđenje kako bi sve proteklo u najboljem redu i da bi slavni vozač Formule 1 bio zaštićen.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading