OGLASILA SE IZ BOLNICE Andrea Lekić uspešno operisana

22:00 | 21-01-2024

Ostali sportovi 0

Jedna od najboljih rukometašica današnjice doživela prelom kosti desne šake

Andrea Lekić
EPA-EFE/Boglarka Bodnar

Nažalost, rukometni vikend za nama obeležila je loša vest iz Mađarske. Andrea Lekić je na meču svog Ferencvaroša protiv Vašaša doživela tešku povredu šake. U finišu utakmice došlo je do duela i tom prilikom stradala je kost u šaci desne ruke zbog čega je jedna od najboljih rukometašica sveta morala na operaciju.  

Lekićeva je već danas uspešno operisana, a na svom "Facebook" nalogu objavila je fotografiju nakon zahvata. Ipak, o tome kada bi iskusna rukometašica mogla ponovo na teren još uvek je rano govoriti.  

SRBIJA OSTALA BEZ SELEKTORA Toni Đerona nije više na klupi "Orlova" posle debakla na prvenstvu Evrope

- Operacija završena! Hvala svima na porukama podrške - napisala je Andrea Lekić uz fotografiju nakon operacije. 

Andrea Lekić je povredu doživela u veoma nezgodnom momentu budući da, iako ima 36 godina, igra u životnoj formi. Nekadašnja reprezentativka Srbije najbolji je strelac Lige šampiona i mađarskog šampionata i pitanje je kako će Ferencvaroš igrati bez nje. 

Ferencvaroš je trenutno prvoplasirani tim u prvenstvu Mađarske sa maksimalnim učinkom dok se velikan iz Budimpešte bori za plasman u nokaut fazu Lige šampiona. Nakon 11 odigranih utakmica u eltinom takmičenju "Fradi" je upisao tri pobede, dva remija i šest poraza. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading