OVO JE RAZLOG PORAZA OD HRVATSKE Kapiten Srbije obznanio ono što niko nije želeo da čuje, sada je sve jasnije

10:34 | 14-02-2024

Ostali sportovi 0

Izjava reprezentativca koja odzvanja.

Nikola Jakšić
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Reprezentacija Srbije je takmičenje na Svetskom prvenstvu u Dohi okončala u četvrtfinalu i to porazom od ljutog rivala, selekcije Hrvatske. Ovaj rezultat se smatra neuspehom, jer "delfini" smenom generacija nisu na nivou na kome su bili u prethodnom periodu, te im je sada jako teško da osvoje bilo koju medalju.

LEGENDA NIKAD ISKRENIJE Evo da li je narušen kult reprezentacije, sve je otkriveno

Kapiten našeg nacionalnog tima, Nikola Jakšić, oštro je kritikovao igru svoje ekipe, ne birajući reši da opiše ono što se dešavalo u bazenu:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Igrali smo katastrofa. Nismo zaslužili da pobedimo. Očigledno imamo neki problem, jer se desi ogroman pad u tim eliminacionim utakmicama. Stvarno ne znam u čemu je problem. Čestitam reprezentativcima Hrvatske i želim im puno sreće u nastavku takmičenja - rekao je Jakšić.

Potom je otkrio šta je krenulo po zlu:

- Ključ poraza je u našoj odbrani jer sa igračem manje nismo poštvali zadatke koje smo dogovorili. Imali su neverovatan učinak na igraču više. Sa ovakvom igrom ne može da se pobedi u četvrtfinalu - dodao je Jakšić.

U završnici meča je Dušan Mandić bio isključen zbog faula:

- Mandino isključenje je bilo šlag na tortu. Utakmica je svakako izgubljena ranije, to ništa nije promenilo - zaključio je Jakšić.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading