BOKSERSKI SPEKTAKL Veljko Ražnatović spreman za borbu u Banjaluci

19:45 | 15-02-2024

Ostali sportovi 0

Pravi bokserski spektakl očekuje sve ljubitelje plemenite veštine 16. februara u Banjaluci u hali "Obilićevo"

Veljko Ražnatović
Alo

Bokserski klub Slavija je uz okršaj sa beogradskim Radničkim u ligi Srbije domaćin i dva profi meča. 

U dvorani "Obilićevo" Veljko Ražnatović odmeriće snage sa Poljakom Pjotrom Budžiševskim, dok će u ring ući i kapiten bokserske reprezentacije Srbije Vladan Babić koji još čeka ime svog protivnika. Ulaz je potpuno besplatan.

- Obećavam dobre borbe, veoma kvalitetne i ono što je najbitnije fer-plej. Nadam se da će publika Banjaluke na kraju biti zadovoljna našim radom i našim uspehom - rekao je predsednik BK Slavija Dalibor Petković.

- Pretpostavljam da će dvorana “Obilićevo” biti mala da primi sve ljubitelje boksa iz Banjaluke. Radi se o dva profesionalna meča boraca koji su reprezentativci Srbije. Vladan Babić radi meč u četiri runde, dok Veljko Ražnatović sa Poljakom radi meč u osam rundi. Protivnik je dosta nezgodan, tako da očekujemo odličan meč - rekao je Igor Savičić, direktor BK Slavija. 

Dosta izazova očekuje Slaviju ove godine u ligi Srbije, ali i na međunarodnim turnirima. Okršaj sa Radničkim u dvorani "Obilićevo" 16. februara zakazan je za 19 časova, dok profi mečevi kreću od 21 čas. 

Veljko Ražnatović se povodom ovog spektakla oglasio na Instagram nalogu gde je objavio: 

- Prošli vagu, vidimo se sutra, uz Božiju pomoć do pobede - napisao je Veljko i poručio da je spreman za predstojeći izazov u Banjaluci. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

  

Komentari(0)

Loading