STEFANOVE UBICE SE KRIJU U ŠTEK STANU Boža Spasić tvrdi: Biće pronađeni za dva dana!

08:03 | 27-02-2024

Ostali sportovi 0

Potraga za ubicama mladog MMA borca Stefana Savića još uvek traje

Stefan Savić
printscreen instagram

Vasilije Gačević i Marko Daničić optuženi su za teško ubistvo. Policija traga za dva fudbalera, a tim povodom oglasio se Božidar Spasić bivš operativac SDB-a.

- Nije prvo ubistvo ovakve prirode na Dorćolu, to se smatra jednim od takozvanih baza mlađih ljudi. Ovaj slučaj ubistva našeg sportiste predstavlja užasan zločin, nož jeste hladno, ali ofanzivno oružje. Po nekim statistikama, na utakmicama poput derbija, svaki treći navijač nosi nož. Ovo ubistvo je interesantno zato što ima nagoveštaj da je svađa između napadača i žrtve bilo i ranije. Ovo je tragičan završetak jednog odnosa, a niko nije obratio pažnju da može da se završi kobno i to posebnu težinu daje ovom slučaju - rekao je Spasić za "Kurir TV".

OGLASILI SE CRVENO-BELI Ovo je istina o ubici Stefana Savića

Nastavio je u istom ritmu.

- Jedino ako nisu otišli u inostranstvo, onda mora da se raspisuje crvena poternica, ali ja mislim da se kriju u nekom "štek" stanu u Beogradu, mislim da će UKP trebati dan-dva da pronađu počinioce ovog zločina. Činjenica je da društvo nije spremno da se suoči sa činjenicom da imamo deo agresivne mlade populacije koja poteže nož - zaključio je Spasić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading