OGLASILI SE CRVENO-BELI Ovo je istina o ubici Stefana Savića

07:20 | 27-02-2024

Ostali sportovi 0

Odmah su se oglasili.

mup
MUP RS

Crvena zvezda iz Malog Mokrog Luga reagovala je na nedavne informacije koje su se pojavile u medijima, demantujući tvrdnje da je Vasilije Gačević, jedan od osumnjičenih za ubistvo MMA borca Stefana Savića, njihov član.

U saopštenju objavljenom na zvaničnom Instagram profilu kluba, ističe se da Vasilije Gačević nije više deo Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga, čime su demantovane ranije informacije koje su kružile javnošću.

"Vasilije Gačević je bio član našeg kluba u sezoni 2020/21. FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug nema veze s ovim događajem i on nije član našeg kluba. Iskreno saučešće porodici ubijenog Stefana Savića", napisali su oni na klupskom profilu na Instagramu.

HITNO SAOPŠTENJE MUP-A Policija objavila fotografije osumnjičenih za ubistvo Stefana Savića: Ukoliko znate nešto o njima...

Takođe, klub se distancirao od informacija koje se odnose na Marka Daničića, navodeći da nema validnih podataka o njegovoj trenutnoj fudbalskoj karijeri. Daničić, bivši omladinac Grafičara i Crvene zvezde, napustio je Srbiju 2020. godine i igrao za klub iz dijaspore "Serbian White Eagles" u Kanadi.

Policija je identifikovala Gačevića i Daničića kao osumnjičene za ubistvo Stefana Savića, te je izdana poternica za njihovim hapšenjem.

Apelujući na saradnju građana, policija je pozvala sve koji imaju informacije o njihovom kretanju i boravištu da se jave na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližu policijsku stanicu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 

 

Komentari(0)

Loading