BRAVOOO Sara Ćirković se plasirala na Olimpijske igre, veliki uspeh za mladu bokserku

15:26 | 11-03-2024

Ostali sportovi 0

Sjajno dostignuće,

bss
BSS

Srpska bokserka Sara Ćirković izborila je plasman na Olimpijske igre u Parizu, pošto je danas u italijanskom Busto Arsićiju u poslednjem kolu kvalifikacija u kategoriji do 54 kilograma pobedila Kanađanku Skarlet Delgado. Ona je 80. sportistkinja Srbije koja je izborila plasman na najveću sportsku smotru.

BRAVO, SARO Srpska bokserka na pobedu do plasmana na Olimpijske igre

Srpski reprezentativac u boksu Aleksej Šendrik nije uspeo danas da se plasira na OI u Parizu, pošto je u poslednjem kolu kvalifikacija u kategoriji do 63,5 kilograma poražen od Uzbekistanca Ruslana Abdulaeva 3:1.

bss BSS
 

U kategoriji do 92 kilograma Sadam Magomedov nije uspeo danas da izbori plasman na Igre u Parizu, pošto je u poslednjem kolu kvalifikacija izgubio od Španca Enmanuela Rejesa Plae jednoglasnom odlukom sudija.

Veletić je u kategoriji preko 92 kilograma poražen u poslednjem kolu kvalifikacija od Nemca Ramana Tiafaka Nelvia rezultatom 3:1.

Norme za nastup na olimpijskom turniru u Parizu od prošlog leta i Evropskih igara imaju srpski bokserski reprezentativci Vahid Abasov (67kg) i Natalija Šadrina (60kg).

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading