SJAJAN USPEH ZA SRBIJU Čak 12 medalja na Evropskom kupu

11:45 | 23-04-2024

Ostali sportovi 0

Srpski kik bokseri osvojili su 12 medalja na "Top ten" evropskom kupu u Plovdivu.

Srbija
EPA

"Konkurencija je bila zaista žestoka, bio je veliki broj učesnika, a svi naši takmičari su ostavili veoma dobar utisak. Koliko je bilo teško na ovom takmičenju najbolje govori podatak da je do zlatne medalje u pojedinim kategorijama trebalo pobediti i četiri meča", rekao je selektor kik boks reprezentacije Srbije Siniša Vladimirović.

Zlatne medalje u Bugarskoj osvojili su Jovan Sekulić, Uroš Krstić, Petar Dinić, Dušan Žeravić i Maša Damjanović. Srebrom su se okitili Stevan Sekulić, Uroš Nešković, Veljko Mitrović, dok su do bronze stigli Marko Mijajlović, Milica Despotović, Mihailo Veljković i Nikola Lončar.

BRAVO, BRAVO, BRAVO Magomedov uklesao drugu bronzu za Srbiju na EP u Beogradu

"Svi naši takmičari prikazali su izuzetnu borbenost, ali i visok nivo fizičke pripremljenosti. Većina njih je nastupala i pre samo sedam dana na turniru u Sarajevu, ali veoma dobro su podneli sve fizičke napore. Bila je ovo odlična priprema za sve ono što nam predstoji i sjajna prilika za sticanje iskustva. Mogu samo da konstatujem da smo veoma zadovoljni postignutim rezultatima", zaključio je Vladimirović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading