"CILJ JE TITULA" Živko Gocić jasan o ambicijama Novog Beograda u finišu sezone

19:00 | 29-04-2024

Ostali sportovi 0

Moja ekipa ide ka još jednom cilju, a to je osvajanje titule i u domaćem prvenstvu, rekao je danas trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić uoči starta plej-ofa Superlige Srbije.

ata
ATA Images

Novi Beograd će sutra od 19.45 časova na bazenu SC "11. april" igrati sa ekipom Šapca u prvom meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije.

"Bićemo maksimalno motivisani da pokažemo sve što znamo i umemo, ne potcenjujući nijednog trenutka ekipu Šapca, ali očekujem pobedu i vođstvo u seriji", dodao je Gocić, preneo je zvanični sajt kluba.

Gocić će moći da računa na najjači sastav, pošto Novi Beograd nema problema sa povredama.

Aktuelni pobednici regionalne Premijer lige i osvajači nacionalnog Kupa ove sezone su zabeležili sve pobede u domaćem šampionatu.

POBEDA ZA KRAJ Novi Beograd savladao Zvezdu za kraj ligaškog dela Superlige

"U dosadašnjem delu sezone u Prvenstvu Srbije bili smo zaista dobri. Učinićemo sve da nastavimo u tom ritmu. Šabac je svakako ekipa za respekt. Više puta ove sezone Šapčani su pokazali da stvarno imaju kvalitet i da mogu čak i boljim ekipama od sebe da naprave problem. Mi smo imali zanimljiv međuosbni duel u četvrtfinalu Kupa i sve to osetili smo na svojoj koži. Iz tog razloga ćemo najozbiljnije prići ovom polufinalnom duelu", rekao je Gocić.

Novi Beograd je favorit na meču protiv Šapca.

"Moramo da pružimo naš maksimum, da budemo na našem prepoznatljivom nivou i da razliku u kvalitetu koja postoji između dve eklipe pokažemo i u bazenu, jer to je suština", zaključio je Gocić.

Polufinalna serija se igra na dve pobede. U drugom polufinalu plej-ofa SLS sastaju se Crvena zvezda i Radnički iz Kragujevca.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading