NAJVEĆI DOMAĆI MMA SPEKTAKL SE VRAĆA U NOVI SAD Armmada ponovo u "Spensu", sve je spremno za istorijsko veče

12:13 | 09-05-2024

Ostali sportovi 0

Ulaznice su u prodaji, na svim prodajnim mestima gigstix-a, kao i elektronski, putem sajta kompanije Gigstix.

Sport
Armmada

 

Najspektakularnija ARMMADA će svoje osmo izdanje imati u najvećoj novosadskoj hali, velikoj dvorani SPENS-a. 18. maja, sa početkom u 19:30, ljubitelji MMA sporta imaće priliku da svedoče istorijskoj večeri ove promocije. Po prvi put ćemo na ARMMADA promociji gledati borbu za šampionski pojasu najatraktivnijoj – superteškoj kategoriji.

Domaći borac, Jovan Leka je nakon uspešnih nastupa stigao do borbe za titulu najboljeg teškaša ove promocije. Leka slovi za našeg najperspektivnijeg teškaša, momak koji je pravi primer savremenog (kompletnog) MMA borca i izuzetno visokog mesta na svetskoj rang listi. Ima profesionalni skor od 7 pobeda i samo jedan poraz uz 6 pobeda zaredom (svaka je bila nokautom ili predajom protivnika).

Njegov protivnik biće sjajni ruski borac Anton Vinikov. Rus dolazi iz jednog od najboljih timova Rusije - Sech PRO. Profesionalni skor mu je 14-5, a na Armmada turnir dolazi sa pobedničkim nizom od čak 4 pobede. Na rang listi je još bolje rangiran od Jovana Leke, pa smo sigurni da ćemo prisustvovati jednoj izuzetnoj borbi pravih titana koja može trajati maksimalno 5 rundi po 5 minuta.

Na novosadskoj ARMMADA-i nastupiće i Aleksandar Terzić, koji se posle pauze vraća u kavez sa željom da pokaže zašto su stručnjaci rekli da je reč o izvanrednom borcu koji zaslužuje veliku međunarodnu karijeru. Njegov protivnik će biti iskusni Brazilac – „Bananada“ koji ima čak 55 profesionalne borbe od kojih 30 pobeda.

Ko prati MMA sport, odlično zna da je na svakom ARMMADA turniru na prvom mestu pažljivo pripreman fight card, te da su napete i neizvesne borbe sinonim ovih turnira.

Takođe, na svakom turniru organizatori pomeraju granice kada je reč o audio vizuelnom scenskom spektaklu. ARMMADA je međunarodni turnir, pa smo do sada imali prilike da posmatramo izuzetne borce iz celog sveta, pa ćemo i u Novom Sadu gledati borce iz Srbije, Rusije, Brazila, Rumunije, Moldavije i Hrvatske.

Gledaoci koji ne budu u prilici da prisustvuju uživo ovom spektaklu, moći će da posmatraju direktan TV prenos na Arena Fight kanalu, koja je strateški partner promocije i prati ARMMADA-u od samog početka. Interesovanje za ovaj događaj je izuzetno veliko.

Ulaznice su u prodaji, na svim prodajnim mestima gigstix-a, kao i elektronski, putem sajta kompanije Gigstix.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading