BOKSERSKA GRMLJAVINA Auh, kakva najava meča Zvezda - Olimpijakos na Kališu! (VIDEO)

14:36 | 18-05-2024

Ostali sportovi 0

Spektakl u Beogradu.

bkk
BK Crvena zvezda

Istorijski dvoboj boksera Crvene zvezde i Olimpijakosa dobio je spektakularnu, vatrenu najavu!

U svojevrsnoj video pozivnici kluba sa "Marakane", začinjenoj bakljadom "delija" i koreografijom sa severne tribine našeg najvećeg stadiona, Zvezdini bokseri pozivaju svoje navijače, ali i sve ljubitelje plemenite veštine da se okupe uz otvoreni ring na Kalemegdanu 24. maja (19 časova) na platou kod Beogradskog pobednika.

BOŽE PRAVDE ODJEKUJE PIONIROM Jovan Nikolić je srpski ponos, zlatna medalja na EP u boksu (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Snage će odmeriti predstavnici dva bratska kluba - Crvene zvezde i Olimpijakosa na tradicionalnom "Kupu prijateljstva".

I Beograđani i Atinjani najavljuju vitešku, ali ujedno i bespoštednu borbu između konopaca, pa će se oba kluba pojaviti u najjačim sastavima kako bi u areni potvrdili da s pravom nose titulu bokserskih gazda srpske i grčke prestonice.

Podsetimo, Crvena zvezda se kao šampion Regionalne lige već dokazala u našem okruženju, a ovim dvobojom želi da istupi na evropsku scenu kao klub koji ima i mnogo veće ambicije.

Kao što je "Alo!" i pisao ranije, predstavnici Olimpijakosa su Zvezdin poziv prihvatili s ogromnim zadovoljstvom i ne kriju oduševljenje što će se 24. maja naći u Beogradu sa prijateljima s kojima dele mnoge sportske i životne vrednosti.

Crvena zvezda i Olimpijakos će na ovaj način ispisati novo poglavlje u bratstvu srpskog i grčkog kluba koje na navijačkoj sceni traje već skoro četiri decenije.

Ulaz na bokserski spektakl na Kalemegdanu je besplatan, a nezaboravni događaj biće direktno prenošen na kanalu - Arena Fight.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading