VELIKI POVRATAK ARMMADA PROMOCIJE U NOVI SAD Spektakl kakav dugo nije viđen u velikoj hali SPENS-a

11:50 | 20-05-2024

Ostali sportovi 0

U velikoj hali novosadske dvorane SPENS održano je osmo izdanje naše najbolje MMA promocije, ARMMADA. Publika je imala prilike da uživa u 9 vrhunskih borbi, a promocija je dobila novog šampiona u teškoj kategoriji, Rusa Antona Vinikova. Ni najveći optimisti nisu mogli da prognoziraju da će sve borbe večeri biti iznad svih očekivanja.

Armada
armmada.net

Uz direktan prenos na Arena Fight TV kanalu, publika širom Balkana je posmatrala 9 spektakularnih borbi u kojim su učestvovali borci iz Srbije, Rusije, Brazila, Moldavije, Rumunije i Hrvatske.

ARMMADA je od svog prvog izdanja poznata po tome što su borbe već od samog početka veoma neizvesne, a to znači da je fight card izuzetno pažljivo pripreman, što je svojevrsni zaštitni znak ove promocije. Uz učešće međunarodnih sudija, sve je prošlo u najboljem mogućem svetlu.

Prvi put na ARMMADA turniru smo imali priliku da posmatramo K1 borbu sa MMA rukavicama, u kojoj je domaći borac, Dušan Radović pobedio iskusnog i vrhunskog MMA borca - Brazilca Rafaela Hadsona.

U najboljoj borbi večeri mladi Luka Lakić je sjajnim nokautom pobedio iskusnog hrvatskog borca Asmira Sadikovića. Ovo mu je treća pobeda zaredom u Armmada organizaciji i potvrdjuje da je jedan od najvećih talenata srpskog MMA sporta.

armmada.net Armmada
 

 

Co-main event je u ovom izdanju doneo izvanrednu borbu između domaćeg borca, Aleksandra Terzića, i Brazilca Luana Duartea. Nakon prve runde, u kojoj je dominaciju imao Aleksandar Terzić, u drugoj rundi smo videli preokret u kom je Brazilac došao do nove pobede u svojoj profesionalnoj karijeri.

Glavna borba večeri je bila prava poslastica za ljubitelje borbi u teškoj kategoriji. Naš najbolji mladi teškaš, Jovan Leka je dobio priliku da se bori za pojas protiv izvanrednog ruskog internacionalca, Antona Vinikova, koji je MMA publici dobro poznat, a dolazi iz čuvenog Sech pro tima. U izuzetno napetoj i do samog kraja neizvesnoj borbi u pet rundi, videli smo mnoštvo razmene udaraca, taktičko nadmudrivanje, a na kraju je sudijskom odlukom, prvi ARMMADA pojas poneo ruski borac. Naš borac je pokazao da je pred njim zaista blistava karijera, jer u njegovim godinama (22) biti ravnopravan protivnik borcu ovog ranga zaista predstavlja ogroman zalog za budućnost.

Armada Armmada
 

 

Organizatori ARMMADA promocije već vredno rade na pripremi devetog izdanja, a prema nekim najavama, i te kako imamo čemu da se nadamo.

Aktivnosti promocije možete pratiti preko zvaničnog sajta, YouTube kanala, kao i preko društvenih mreža Facebook, Instagram i TikTok.

Rezultati ARMMADA 8 turnira:

1. Luka Miklečić je pobedio Aleksandra Novakovića sudijskom odlukom R3 (5:00) 2. Filip Vujić je pobedio Aleksandra Rakića prekidom u drugoj rudni R2 (5:00) 3. Nemanja Nikolić je pobedio Constantina Cretu Tehničkim nokautom R1 (4:55) 4. Luka Lakić je pobedio Asmira Sadikovića tehničkim nokautom R1 (3:07) 5. Nenad Bojović je pobedio Christiana Agapija gušenjem (stojeća giljotina) R1 (1:03) 6. Dragutin Jegdić je pobedio Ion Grigorea diskvalifikacijom protivnika R3 (3:15) 7. Dušan Radović je pobedio Rafaela Hudsona nokautom R1 (2:59) 8. Luan Duarte je pobedio Aleksandra Terzića tehničkim nokautom R2 (1:41) 9. Anton Vinnikov je pobedio Jovana Leku jednoglasnom odlukom R5 (5:00)

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading