SVI NA KALIŠ! Bokserska bitka na tvrđavi: Crvena zvezda - Olimpijakos

06:00 | 24-05-2024

Ostali sportovi 0

Večeras (19.30) kod Beogradskog pobednika istorijski sportski događaj

Bokserski meč Crvena zvezda - Olimpijakos
BK Crvena zvezda

 

Beogradska tvrđava biće poprište još jedne istorijske bitke, ovog puta bokserske, sa junacima koji brane čast i boje Crvene zvezde i Olimpijakosa. 

Ognjen Vujičić BK Crvena zvezda
 

Borci dva bratska kluba udariće jedan na drugog večeras (19.30 sati, TV Arena) u dvoboju na otvorenom ringu instaliranom na platou kod Pobednika.

Meč na drugom Kupu prijateljstva koji organizuje srpski klub imaće i uzbudljiv muzički program sa kultnim rep sastavom THCF u glavnoj ulozi. Voditelj programa biće glumac i osvedočeni zvezdaš Milan Kalinić, a dolazak na spektakularni bokserski događaj najavili su mnogi predstavnici SD Crvena zvezda, fudbaleri, košarkaši i ostali članovi velike crveno-bele sportske porodice.

Milan Kalinić Alo!/Marko Metlaš
 

Boksere Crvene zvezde u ringu će predvoditi dokazani asovi - Ognjen Vujičić, Milosav Savić, Dimitrije Andrejević, Rastko Milosavljević... Trener beogradskih crveno-belih je Miodrag Radić. Fajteri grčkog Olimpijakosa juče su u najjačem sastavu stigli u našu prestonicu i danas će sa svojim suparnicima, ali i velikim prijateljima iz Zvezde obaviti merenja na Avali.

Vladan Miketić, predsednik Bokserskog kluba Crvena zvezda, uz pomoć Sportskog društva Crvena zvezda, brojnih prijatelja i sponzora, kao i predstavnika Bokserskog saveza Srbije, učinio je sve da ovaj meč bude besprekorno organizovan i to po najvišim svetskim standardima.

 

 

Aleksandar Nikolić, generalni direktor kluba s „Marakane“, ističe da će navijači pred centralni događaj imati priliku da pozdrave boksere Crvene zvezde koji su u nedelju na dominantan način osvojili titulu u Beogradskoj ligi.

Podsećamo, Crvena zvezda je od osvajanja Regionalne lige u potpunosti uspela da vrati klub na stare staze slave s ambicijom da i u evropskim okvirima ostavi trag. Meč s Olimpijakosom je samo početak tog zacrtanog međunarodnog uspona.

Komentari(0)

Loading