SREĆNO, DEVOJKE Odbojkašice Srbije putuju u Japan na mečeve Lige nacija

15:25 | 06-06-2024

Ostali sportovi 0

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije otputovaće sutra u Japan na turnir treće sedmice Lige nacija, koji će biti odigran od 11. do 16. juna u Fukuoki

Odbojka
OSS

Selektor Srbije Đovani Gvideti saopštio je sastav timakoji će igrati u Japanu.

Na spisku su: Tehničari: Marija Miljević, Rada Perović. Korektori: Vanja Bukilić, Milica Vidačić. Libera: Bojana Gočanin, Milica Medved. Blokeri: Minja Osmajić, Ana Malešević, Iva Šućurović, Nataša Čikuc Dins. Primači: Vanja Ivanović, Mina Mijatović, Jovana Cvetković i Branka Tica. Srbija će u Japanu igrati protiv Holandije, Francuske, Japana i italije.

BRAVO, DEVOJKE Odbojkašice Srbije pobedile Bugarsku u Ligi nacija

U saopštenju OSS se navodi da će Sain Pakan, asistent Đovanija Gvidetija, biti prvi trener selekcije Srbije na turniru u Fukuoki.

Odbojkašice Srbije se trenutno nalaze na desetom mestu na tabeli Lige nacija sa devet bodova. Plasman na Finalni turnir Lige nacija izboriće sedam najuspešnijih selekcija, kao i domaćin Tajland.

Finalni turnir Lige nacija biće odigran od 20. do 23. juna u Bangkoku.

Gvideti će ostati u Beogradu i radiće sa 17 odbojkašica, koje se pripremaju za Olimpijske igre u Parizu. U Beogradu će trenirati: Tehničari: Maja Ognjenović, Bojana Drča, Slađana Mirković. Korektori: Tijana Bošković, Ana Bjelica. Libera: Teodora Pušić, Silvija Popović, Aleksandra Jegdić. Blokeri: Jovana Stevanović, Mina Popović, Maja Aleksić, Hena Kurtagić. Primači: Bjanka Buša, Sara Lozo, Katarina Lazović, Bojana Milenković i Aleksandra Uzelac. Gvideti je naglasio da postoji mogućnost da se još neka igračica priključi pripremama za OI u Parizu po povratku selekcije Srbije iz Japana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading