EKIPA ZA VELIKA DELA Vaterpolo klub Radnički predstavio tim za predstojeću sezonu

18:25 | 10-09-2024

Ostali sportovi 0

U Vaterpolo klubu Radnički iz Kragujevca prštalo je i pre skoka u bazen, u prelaznom roku. To je očigledno pokazalo da klub iz grada na Lepenici ima velike ambicije i povratak na šampionske staze.

Radnički

To su Kragujevčani potvrdili i predstavljanjem ekipe za predsstojeću sezonu, organizovan u najstarijem srpskom pozorištu – Knjaževsko-srpskom teatru.

- Posebno mi je drago što ekipu predstavljamo na mestu koje odiše istorijom i tradicijom. Mi smo i dalje relativno mlad klub, za 11 godina stigli smo od vrha do dna, pa obrnuto od nule do vrha. Ovi momci daju nam optimizam u sezoni koja će biti uzbudljiva i nadam se uspešna – rekao je Uroš Stevanović, dugogodišnji trener ovog tima i selektor reprezentacije sa zlatnim odličjem sa OI u Parizu.

I direktor Radničkog Jugoslav Vasović imao je jaku poruku obraćajući se prisutnima:

Radnički Alo/ Aleksandar Đorđević
 

 

- Daćemo sve od sebe da vi budete zadovoljni. Izgledom, ponašanjem, borbom, jednom rečju načinom na koji predstavljamo Kragujevac.

A tim za velika dela činiće: Radoslav Filipović, Strahinja Rašović, Nemanja Stanojević,Filip Janković, Marko Janković, Duško Pijetlović, Radomir Drašović, Nikola Jakšić, Dušan Vasić, Lazar Vićković, Petar Jakšić, Nikola Murišić, Stefan Todorovski, Valiko Dadvani, Bogdan Gavrilović, Lazar Antić, Samuil Cvetanov Ivanov, Boris Basov, Nemanja Đorđević, Dimitrije Pecelj i Boris Božinović.

Novajlije su Rašović, Filipović,Drašović,Murišić, Petar Jakšić i Vasić.Pomoćnici prvog trenera Uroša Stevanovića su Dragan Kozomora, Miloš Ostojić, Tihomir Nikolić i Miloš Vasojević, fizioterapeut je Vladimir Radović, a lekari Vladan Popović, Jelena Popović i Stefan Trujanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading