PONOSNA Supruga bivšeg košarkaša Partizana ne krije pripadnost: Trejsi grobarka do koske

07:00 | 02-10-2024

Šoutajm 0

Pohvalila se novim noktima, ali je specifična tetovaža posvećena Partizanu izbila u prvi plan

Trejsi Lesor

Trejsi, supruga Matijasa Lesora, objavila je fotografiju na Instagramu, gde je htela da se pohvali novim noktima, ali na njoj se jasno videla ljubav prema Partizanu koja je izbila u prvi plan.

Matijas Lesor Alo!/Marko Metlaš
 

Naime, na desnoj šaci mogla se videti suptilna i veoma jednostavna tetovaža koja slovima ispisuje klub koji porodica Lesor voli - Partizan.

Trejsi Lesor Printscreen/Instagram
 

Detalj koji posebno oduševljava je da su sva slova, osim tri slova „ART“ napisana crnom. Ta tri slova su crvene boje, a u prevodu, ako se samo to izdvoji, znači umetnost.

Opčinjeni Beogradom

Uprkos tome što već neko vreme Matijas veoma uspešno igra za Panatinaikos i dan-danas kada dođe u Beograd u njemu se najbolje provodi, sinu je u srpskoj prestonici slavio rođendan i nikada nije zaboravio klub koji ga je lansirao u elitu.

Trejsi, pak, obožava atmosferu iz Arene kada igraju crno-beli i često je kači na društvene mreže.
- To kako su me oni voleli, a kako sam ja voleo njih, nešto je što ne mogu da ponovim - rekao je Lesor prisećajući se dana kada je nosio crno-beli dres.

Pored toga se vidi i mali detalj na malom prstu - Q uz znak srca, što deluje kao da je ranije rađena tetovaža, a ima značenje „kraljica srce“ kartaškim jezikom.

Trejsi Lesor Alo!/Marko Metlaš
 

Nesvakidašnje je to što porodica Lesor otvoreno govori o ogromnoj ljubavi prema crno-belima.

Komentari(0)

Loading