ŠVEDSKA AKCIJA Voditeljka otkrila detalje s Mbapeove zabave: Samo lepoticama dozvoljen ulaz

06:30 | 20-10-2024

Šoutajm 0

Na žurke su pozivane devojke koje izgledaju lepo i sve su morale da ostave mobilni na ulazu, kaže Julija

Julija Franzen

Boravak u Stokholmu, tokom dva slobodna dana, preti da Kilijanu Mbapeu napravi pakao od života. Da od njega napravi se*sualnog manijaka, mada on tvrdi da je pisanje tamošnjih medija laž.

Kilijan Mbape AP/Manu Fernandez
 

As Reala se vratio u Madrid i spokojno - da li baš? - radi na treninzima „kraljevića“, sinoć je igrao i na gostovanju Selti, a švedski mediji teraju po svom. U otkrivanju detalja oko silovanja koje je 25-godišnji Francuz navodno počinio prošle sedmice, kontaktirali su Juliju Franzen koja je, kaže, već bila na Mbapeovim žurkama.

Zvezda „galskih petlova“ je prošlog četvrtka organizovao baš takvu u Stokholmu, u noćnom klubu V, posle čega je, navodi se, otišao u hotel „Bank“, gde se desilo navodno silovanje.

- Tako je bilo 2018. kad sam bila pozvana na zabavu s Mbapeom i reprezentativcima Francuske u Torinu. Na zabavu su pozivane samo žene koje izgledaju lepo i svi smo morali da ostavimo telefone u kovertu koja se nalazila ispred ulaza u klub. Isto je bilo i na zabavi s Kristijanom Ronaldom. Zato nemam nijednu fotku s tih večeri - rekla je 43-godišnja Šveđanka, lepotica koja radi kao TV voditeljka i influenserka.

Hotel Bank u Stokholmu EPA/Fredrik Sandberg
 

„Ekspresen“ javlja da je Mbape, koji je nedavno bio zarobljen u oblinama Portugalke, iznajmio sobu u Stokholmu gde se zabavljao s 30 gostiju - većinom žena, dok „Aftonbladet“ navodi da je uzbuna zbog navodnog silovanja podignuta kad je žena potražila negu u lokalnoj bolnici.

Jedan od najboljih fudbalera današnjice je odbacio optužbe za silovanje...

Komentari(0)

Loading