SLUČAJ KOJI POTRESA SVET Mbape sa saigračem učestvovao u bludu, a iza svega stoji PSŽ?!

12:29 | 17-10-2024

Fudbal 0

Neverovatne optužbe i slučaj koji potresa najboljeg fudbalera današnjice.

Kilijan Mbape

Umesto da igra za reprezentaciju Francuske u Ligi nacija, odlučio je Kilijan Mbape da da sebi oduška i provodi se po Stokholmu što ga sada skupo košta.

Naime, Mbape je navodno optužen za silovanje jedne devojke u švedskoj prestonici što je slučaj koji je potresao čitav svet. Ali, idemo redom.

Dakle, vedeta Real Madrida je stigla u Stokholm gde je prvo večerala pa potom otišla u jedan privatan klub na zatvorenu žurku za oko 30 ljudi.

Naravno, većinom atraktivnih devojaka sa kojima je Mbape imao i odnose. I to ne sam, već je sve organizovao saigrač iz reprezentacije Nordi Mukijele (ranije saigrači i u Pari Sen Žermenu - a tek ćemo doći i do njih).

Upravo je Mukijele ranije imao slične "izlete" u Stokholmu zbog čega je pozvao i Mbapea verujući da će osoba Marko D. sve organizovati u najstrožoj tajnosti.

A tako bi i bilo da u sve prste nije navodno umešao i Pari Sen Žermen, Mbapeov bivši klub sa kojim se sudi zbog 55.000.000 evra na ime neisplaćenih bonusa!

Veruju agenti zvezde Real Madrida da prvak Francuske namerno pravi slučaj tamo gde ga nema kako bi diskreditovao igrača i lakše dobio tužbu, odnosno izbegao obavezu plaćanja pomenute sume novca.

Iz kluba su se oglasili i istakli da ne žele da spuštaju na taj nivo gluposti. Dok sa druge strane Mbapeovo okruženje tvrdi da je odnosa sa devojkom bilo, ali da je bilo na dobrovoljnoj osnovi.

A ko je u pravu - to je već na sudu da odluči...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading