VENČANJE FUDBALERA I VODITELJKE Sve organizovano u tajnosti, ona je proslavila 35. rođendan, ovo su svi detalji

19:00 | 21-12-2023

Šoutajm 0

Iva je svojevremeno rekla da je njihov prvi susret bio sudbonosan, a posle četiri godine zabavljanja svoju ljubav krunisali su intimnim venčanjem

Bruno Petković
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Pored venčanja, proslavili su i njen 35. rođendan. Bruno Petković (29) i njegova partnerka Iva Šarić (35) su se venčali. 

Posebno su se očekivali ovogodišnji kratki zimski praznici, tokom kojih se napadač Dinama odmarao od treninga i utakmica. 

Nekoliko dana nakon što su ga kapiteni hrvatskih prvoligaša izabrali za najboljeg igrača HNL-a ove godine, Bruno i Iva priredili su slavlje, prenosi "Gloria". 

Povod za zabavu 20. decembra bio je dvostruk: zagrebačka TV voditeljka i bivša manekenka proslavila je 35. rođendan, a izrekla je i sudbonosno 'da'. 

 

 

NEKA IM BUDE DIVNO TAKMIČENJE SA DVA KLUBA Brutalna reakcija Čeferina na presudu koja može da promeni fudbal

Svoju četvorogodišnju vezu krunisali su u intimnoj atmosferi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Šarić (@iva__saric)

 

Inače, Iva i Bruno su se upoznali kada je ona sa njim radila intervju za Klub 7. Svoju vezu su čuvali u tajnosti godinu dana, a onda su otkriveni 2020. godine. Iva je objavila slike sa rođendanske proslave kojoj je prisustvovao šest godina mlađi fudbaler. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Šarić (@iva__saric)

 

- Najzanimljivije je da obojica imamo svoju verziju tog događaja, pa se često šalimo na tu temu. Ali jedno je sigurno, prvi susret je bio sudbonosan - ispričala je svojevremeno Iva za Stori. 

Pre dve godine dobili su sina Adrijana, a Iva iz prvog braka ima sinove Karlosa i Leona Leku. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading